5 Piranti Lunak minangka Apus-apus Kontrak Layanan sing Sampeyan Supaya Diindhari

Minangka agensi sing ndhukung klien kanthi lengkap, kita tuku kontrak kanggo aplikasi lan platform cukup kanggo ndhukung upaya klien. Umume hubungan kasebut karo Software minangka Service a Vendor (SaaS) apik banget - kita bisa ndhaptar online lan bisa mbatalake yen wis rampung. Nanging ing taun kepungkur, kita pancen wis njupuk sawetara kontrak. Pungkasane, penjualan kanthi cetak utawa nyasarke sing nyebabake kita kelangan dana. Aku ora bakal jeneng jeneng ing kene, nanging sawetara perusahaan cukup populer - mula ati-ati. Perusahaan sing nggunakake apus-apus iki ora bakal entuk bisnis utawa rekomendasi.

  1. Dawa Kontrak Minimal - Piranti lunak minangka perusahaan Layanan kanthi manajemen akun lan proses onboarding mbuwang akeh dhuwit kanggo entuk lan ngupayakake klien anyar. Dhuwit BANYAK - dipercaya. Nggarap perusahaan ESP ing jaman mbiyen, kita bisa uga ngentekake ewonan dolar nalika klien ngirim email pertama. Akibate, mbutuhake dawa kontrak minimal dibutuhake kanggo kesehatan perusahaan. Masalahe yaiku akeh SaaS swadaya sing mutusake bakal ndhelikake dawa kontrak minimal miturut syarat-syarat. Yen sampeyan bisa ndhaptar kertu kredit lan wiwiti nggunakake akun dina iki, saiki sampeyan kudu bisa mbatalake akun. Goleki print sing apik. Kita nemokake mesin SEO sing wis mlebu lan ora sesuai karo sing dikarepake duwe kontrak minimal 6 wulan. Aku cukup yakin sarat minimal mung amarga platform sing wis dijanjekake, ora dikepengini, lan dheweke mung mung licik karo pelanggan supaya entuk dhuwit luwih akeh.
  2. Mlebu Dina iki, Bill Besok - Wakil penjualan SaaS minangka kanca paling sampeyan nganti cedhak. Ana tembung liyane kanggo a janji dodolan sing ora ditulis dadi kontrak. Diarani a ngapusi. Kita mlebu kontrak tahunan karo vendor platform utama pungkasan taun kepungkur. Wong sing dodol kasebut ngalami tekanan banget lan pengin nyedhaki kawat suwene setaun, mula dheweke janji ora bakal tagihan nganti kita wiwit nggunakake platform. Kita mlebu lan langsung invoice kanggo platform kasebut. Nalika aku ora mbayar tagihan kanthi cepet, dikirim menyang koleksi. Saiki perusahaan koleksi nglanggar kita. Nganti saiki, aku durung nate nggunakake platform lan aku ora mbayar tagihan. Dheweke bisa nuntut yen pengin. Aku bakal yakin manawa dheweke luwih akeh mbayar tagihan hukum tinimbang sadurunge entuk dhuwit dolar.
  3. Paket Agensi - Perusahaan sing duwe hubungan pribadi karo aku ngajak sawetara taun kepungkur aku menehi kontrak agensi karo dheweke. Ing kontrak agensi, kita bakal mbayar ragad minimal saben wulan banjur saben klien ragad saben wulan diskon udakara ~ 75% saka biaya ritel. Paket agensi ngidini kita entuk dhukungan premium, akses lengkap menyang kabeh fitur, kursi ing panitia penasihat produk, lan didaftar minangka agensi resmi ing situs kasebut. Rasane kaya kesepakatan sing sampurna - nganti diwaca manawa kudu menehi 100% dhukungan kanggo para klien. Rakyat - ing kono kabeh biaya yaiku! Aku kudu mlebu puluhan klien supaya bisa entuk staf dhukungan khusus lan isih entuk bathi saka hubungan kasebut. Kita bakal terus ngrujuk klien menyang panyedhiya iki, nanging ora bakal mlebu dokumen dokumen agensi.
  4. Panggunaan lan Biaya Overage - Perusahaan piranti lunak sing apik banget transparan babagan biaya panggunaan - utamane nalika nerangake kakehan beya Kita seneng model kaya Amazon sing ngisi panggunaan lan diskon yen sampeyan nggunakake platform. Perusahaan kaya Sirkup kanthi becik bakal mindhah utawa mudhun kontrak adhedhasar jumlah cathetan lan email sing sampeyan kirim. Yen sampeyan luwih akeh ngirim, rega regane luwih murah. Perusahaan liyane pancen ngukum sampeyan kanggo panggunaan. Kita kaget nalika platform pemasaran mlebu BESAR ngandhani yen dheweke nambah biaya nalika ngimpor kabeh kontak menyang sistem - ana sing ora dibahas babagan proses penjualan (wis dibabarake ing situs kasebut nanging kita ora kejawab). Perusahaan liyane ngisi premi nalika sampeyan nggunakake panggunaan sistem (bandwidth, akun, email, kampanye, lan liya-liyane). Priksa manawa biaya panggunaan lan keluwihan umume padha karo investasi sampeyan maneh lan nyatane nggunakake sistem tinimbang ora nggunakake panggunaan.
  5. Otomatis gawe anyar - Aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pirang-pirang aku dirobek karo perusahaan sing ndaftar kanggo nyoba piranti lunak, aku mbatalake, banjur wulan ngarep aku dituntut maneh. Ora preduli apa ukuran perusahaan, iki kedadeyan karo aku karo pertunangan cilik lan gedhe tenan. Temokake sadurunge yen kontrak dianyari kanthi otomatis lan priksa manawa perusahaan mbutuhake idin sadurunge nganyari utawa maju yen ora duwe rencana nganyari maneh.

Kontrak, Katentuan Layanan lan Ketentuan Tagihan penting banget kanggo ngerti hubungan sampeyan karo vendor. Temokake apa sing kedadeyan karo kontrak lan hubungan sampeyan karo vendor yen perusahaan sampeyan nemoni masalah kasebut:

  • Pembatalan - sampeyan ora mbutuhake maneh utawa bisa entuk platform Saas. Perusahaan swadaya biasane bakal menehi kabar 30 dina utawa uga pembatalan langsung liwat platform. Ati-ati karo perusahaan sing sampeyan online kanthi kertu kredit, nanging kudu telpon supaya ora mungkasi akun. Iku gampang banget kanggo mungkasi tagihan kanthi online, mula gampang kanggo miwiti! Kanggo perusahaan sing duwe onboarding, konsultasi lan dhukungan, kontrak minimal 6 wulan utawa luwih umum.
  • Dianggo - Sampeyan bisa ngganti panggunaan kanthi signifikan - tambah utawa sudo. Sampeyan kudu diskon kanggo panggunaan sistem sing ora digunakake utawa minimal lan sampeyan ora kudu dihukum amarga nggunakake platform Software kanthi berlebihan. Rega kudu disetel kanggo panggunaan lan laba investasi sampeyan bakal tambah nalika nggunakake sistem luwih akeh.

Wis siyap kanggo pengacara mesthi rencana sing paling apik! Kaping pirang-pirang kita disuwek mung amarga kita ora ngirim kontrak dening pengacara hebat ing Alerding Castor Hewitt.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.