Rypple: Umpan Balik, Pelatihan lan Pangenalan

Kita wis transisi menyang kerja ing Yammer sawetara minggu kepungkur lan pancen sukses banget. Malah saiki, Marty ana ing kantor, Stephen kerja ing omah ing wayah wengi, aku ing Ball State, Nikhil ana ing India lan Jenn lagi kerja ing omah. Supaya saben liyane menehi kabar, kita wis nganyari Yammer supaya bisa nganyari saben liyane, ing endi kita, apa sing lagi ditindakake, lan apa sing dibutuhake. Minangka alat komunikasi sosial sing apik ing organisasi.

Apa yen sampeyan bisa ngobrol lan nambah setelan target, pembinaan, pangenalan lan umpan balik? Apa sing dikarepake Rypple dadi kinerja sosial platform Kabeh ing pengalaman pangguna sing padha banget karo Facebook, mula uga gampang digunakake. Rypple ngelingake banget Yammer, nanging kanthi fitur tambahan kanggo nggawe tim lan pangenalan.

Papan kerja saiki mbutuhake pendekatan anyar kanggo manajemen kinerja. Rypple minangka platform manajemen kinerja sosial adhedhasar web sing mbantu perusahaan ningkatake kinerja liwat target sosial, umpan balik terus-terusan, lan pangenalan sing migunani.

Apa yen sampeyan bisa nggabungake alur kerja, njaga target lan umpan balik langsung karo CRM? Sampeyan bisa wiwit Salesforce tuku Rypple wulan Februari. Rypple integral karo Salesforce (lan Chatter). Uga wis siyap seluler.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.