Deleng Pisanan Eksklusif ing Studio Konten Rundown

app rundown

Dina iki kita duwe Martech Zone eksklusif - tampilan pisanan ing njero Studio Konten Rundown!

Logo Rundown

Rundown minangka koleksi Aplikasi sing gampang lan gampang digunakake sing bisa digunakake kanggo nggawe Content Studio sing khusus disesuaikan kanggo tim konten lan cara kerja tim sampeyan bebarengan.

Pertama lan paling penting, penting kanggo dicathet manawa Aplikasi Rundown bisa digunakake minangka aplikasi sing mandhiri - mula yen sampeyan mung butuh tanggalan konten, ana app kanggo kasebut. Mung kudu menehi hasil persetujuan? Ana uga aplikasi kasebut. Mung pengin aplikasi ndokumentasikake lan nuduhake strategi sampeyan? Ana aplikasi GRATIS kanggo sing!

Proses Persetujuan

Aplikasi Rundown minangka solusi sing gampang lan fokus kanggo masalah tartamtu ing produksi konten, lan dirancang supaya gampang digunakake lan terjangkau - saben rega regane $ 20 saben wulan! Nanging luwih akeh sing digunakake bebarengan, luwih bisa digunakake.

Ora kaya akeh solusi tim sing wis diadaptasi kanggo produksi konten, Aplikasi Rundown dirancang khusus wiwit ora bisa digunakake - mula ora kuwatir manawa ana integrasi, utawa kepiye solusi sampeyan bakal bisa digunakake. kabeh aplikasi produksi konten sampeyan, Aplikasi Rundown bisa urip lan dipateni kanthi siji klik.

Ora preduli sepira gedhene utawa sepele tim konten sampeyan, sampeyan bisa ngatur Aplikasi sing dibutuhake kanggo nggawe Konten Konten sing sampurna kanggo tim sampeyan. Salah sawijining perkara paling keren babagan nggunakake macem-macem aplikasi yaiku yen nggunakake liyane, Rundown "luwih cerdas".

Analytics ProduksiKonco saben Aplikasi Rundown kalebu kalkulus lan utilitas sing diarani "MUSE" - Mesin Utilitas lan Saran Media. MUSE digunakake ing mburi layar kanggo ngotomatisasi proses sing wis ana lan menehi saran sing mbantu sampeyan ngasilake konten kanthi luwih cepet lan luwih efisien.

MUSE kanthi otomatis nganyari Kalender Konten, sampeyan bakal menehi katrangan nalika ana sing telat SEBELUM wis telat, menehi saran sapa ing tim sampeyan kudu menehi tugas, lan liya-liyane. Sejatine, akeh sing angel lan mboseni kanggo sampeyan, dadi sampeyan bisa fokus nggawe konten sing apik.

Umumé, katon kaya solusi sing apik kanggo agensi, merek sing ngasilake akeh konten, lan perusahaan media lan penerbitan. Yen sampeyan duwe luwih saka 5 utawa 10 wong sing melu produksi konten, Rundown minangka pilihan sing luwih apik tinimbang kabeh spreadsheet lan dokumen Google lan tanggalan sing bisa digunakake saiki.

Ndhaptar Aplikasi Rundown Gratis!

Mangkene sawetara gambar layar eksklusif saka sawetara Aplikasi:

 

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.