36 Aturan Media Sosial

36 aturan media sosial

Yen wis suwe maca blog iki, sampeyan bakal ngerti yen aku ngremehake aturan. Media sosial isih enom banget, mula, ngetrapake aturan saiki isih durung diwasa. Wong-wong ing FastCompany nggabungake sawetara cuplikan saran banjur diarani Aturan Media Sosial.

Infographic iki minangka koleksi aturan sing diterbitake ing majalah edisi September. Aku isih ora bakal nyebut aturan kasebut amarga aku wis nglanggar sawetara lan isih entuk asil ... nanging aku nyaranake iki minangka koleksi tips sing apik kanggo nambah upaya pemasaran sosial.

36 aturan media sosial

FastCompany saiki ngoleksi tips sampeyan. Sampeyan bisa kirimake kanthi online.

4 Komentar

  1. 1

    Kadhangkala aku ora nggatekake aturan, nanging aku ngajeni wong sing netepi aturan kasebut, nanging kanggo media sosial aku ngidinke aturan, aku nindakake kabeh kekarepan tanpa mikirake aturane.

  2. 2
  3. 4

    "… Media sosial isih isih enom banget, mula, ngetrapake aturan saiki isih durung diwasa." Ora mung prematur, nanging konsep 'Aturan' pemasaran media sosial pancen ngguyu! Ditambahake kabeh desas-desus ing 'Praktik Paling Apik' ing sosial ... Kajaba, aku nyoba adol buku sing paling anyar - yen ngono, tetep dak tumpuk!

    Serius - pancen ora ana dina utawa wektu sing paling apik kanggo ngirim ing Twitter…. Utawa liyane sing nggawe karya sosial kanggo merek - pemasaran ing sosial duwe akeh variabel sing bisa nggawe sampeyan mikir mung mikir! Sosial apik banget… rumit… ngatasi potensi pemasaran - lan kemungkinan jebakan kanggo para pemasar sing nyoba nyederhanakake urip!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.