RudderStack: Mbangun Platform Data Pelanggan Sampeyan Sendiri (CDP)

Rudderstack Cloud CDP

RudderStack mbantu tim rekayasa data entuk nilai luwih saka data pelanggan, kanthi Platform Data Pelanggan (CDP) sing dirancang khusus kanggo pangembang. RudderStack nglumpukake data perusahaan saka saben titik tutul pelanggan - kalebu sistem web, seluler, lan backend - lan dikirim kanthi real-time menyang luwih saka 50 tujuan adhedhasar awan lan gudhang data utama. Kanthi nggabungake lan nganalisis data pelanggan kanthi cara privasi lan sadar keamanan, perusahaan banjur bisa ngowahi tumindak bisnis ing kabeh fungsine.

CDP tradisional wis nyoba ngrampungake pangumpulan data lan aktivasi, nanging sayangé, umume, masalah iki nggawe luwih parah kanthi nggawe silo data tambahan lan kesenjangan integrasi. Insinyur data asring ditemokake ing tengah, mung nggunakake sawetara alat kaya Snowflake lan DBT amarga komponen tumpukan liyane ora integral karo alur kerja data sing luwih gedhe. 

RudderStack nyedhiyakake pangembang, alat sing disenengi, lan arsitektur modern ing ngarep lan pusat, ngewangi para insinyur data lan perusahaan nemokake kesempatan anyar sing kuat nalika nyambungake sistem kritis kasebut lan bisa digunakake ing organisasi. 

Cloud RudderStack: Pendekatan Anyar Kanggo Data Data Pelanggan

Salah sawijining perusahaan pertama sing pindhah menyang RudderStack Cloud yaiku Wujude, platform olahpesen lan kolaborasi sumber terbuka sing dibangun kanggo lingkungan sing dipercaya dhuwur. Perusahaan kasebut ngatasi akeh data sing digawe dening para pelanggan perusahaan lan wis nggawe infrastruktur CDP babagan perkakas modern, kalebu Snowflake, DBT, lan RudderStack Cloud. 

Kanthi RudderStack Cloud, kita wis ngilangi watesan babagan volume acara lan bisa ngirim kabeh data sing pengin Snowflake. Kita bisa nganalisa lan tumindak kabeh data pelanggan sing penting, lan pungkasane dadi bisnis sing adhedhasar data. "

Alex Dovenmuehle, Kepala Teknik Data, Paling Penting

RudderStack Cloud gampang kanggo para insinyur data kanggo nglumpukake, validasi, ndandani, lan rute data pelanggan menyang gudang, layanan streaming real-time, lan aplikasi cloud sing digunakake dening tim ing saindenging perusahaan. Sorotan kalebu:

  • Awan Modern - Dibangun ing Kubernetes kanggo jagad asli, fokus ing skala ekstrim lan toleransi kesalahan, kanthi dhasar sumber terbuka, arsitektur pertama privasi, lan perkakas fokus pangembang supaya gampang nggabungake produk menyang tumpukan sing wis ana, lan tetep nggunakake panggunaan sing gampang dilengkapi cloud SaaS. 
  • Pusat Gudang Data - RudderStack Cloud ngidini sampeyan nggawe gudang dadi CDP kanthi fitur kaya sing bisa diatur, sinkronisasi wektu nyata, lan SQL minangka Sumber, sing ndadekake gudang dadi Sumber RudderStack.
  • Pangembang Pisanan - RudderStack yakin manawa tumpukan data pelanggan kudu diduweni dening tim teknik, mula produke dadi pangembang lan integrasi karo alat sing wis digunakake lan disenengi. 

RudderStack Cloud minangka produk data pelanggan sing paling efisien, terjangkau lan canggih kanggo pangembang.

Mlebu Kanggo Uji Coba Gratis 14 Dina

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.