Lucidchart: Kolaborasi lan Visualisasi Wireframes, Bagan Gantt, Proses Penjualan, Otomatisasi Pemasaran, lan Perjalanan Pelanggan

Visualisasi Lucidchart lan Ruang Kerja Kolaborasi

Visualisasi iku kudu nalika nerangake rinci proses Komplek. Apa proyek kanthi grafik Gantt kanggo menehi ringkesan saben tahap penyebaran teknologi, otomatisasi pemasaran sing netesake komunikasi pribadi menyang prospek utawa pelanggan, proses dodolan kanggo nggambarake interaksi standar ing proses penjualan, utawa malah mung diagram. visualisasi perjalanan pelanggan sampeyan… kemampuan kanggo ndeleng, nuduhake, lan kolaborasi ing proses kasebut minangka langkah kritis ing proses ide lan implementasine.

Wis pirang-pirang taun, iki ditindakake kanthi piranti lunak desktop sing kuat kaya Visio, utawa mung ditindakake ing alat presentasi kaya Powerpoint. Nanging, piranti lunak desktop mung ora nyedhiyakake sarana kanggo tim, sumber daya, lan klien sing adoh. Ketik Lucidchart, aplikasi diagram basis awan sing ndadekke tim bebarengan kanggo nggawe keputusan sing luwih apik lan mbangun kanggo masa depan.

Ruang Kerja Visual Lucidchart

Lucidchart minangka ruang kerja visual sing nggabungake diagram, visualisasi data, lan kolaborasi kanggo nyepetake pemahaman lan nyurung inovasi. Kanthi solusi basis awan sing intuisi iki, sapa wae bisa sinau nggarap visual lan kolaborasi ing wektu nyata nalika nggawe diagram alur, mockup, diagram UML, lan liya-liyane.

kanthi Lucidchart, individu lan tim bisa gampang peta diagram karo cithakan proses umum. Keuntungan saka platform kalebu:

  • Nggawe sesanti bebarengan – Bayangake kanthi cepet proses, sistem, lan struktur organisasi tim sampeyan. Diagram sing cerdas ngidini sampeyan nggambarake ide sing rumit kanthi luwih cepet, luwih jelas lan luwih kolaboratif.
  • Njaluk kabeh wong ing kaca sing padha - Basa visual sing umum nyepetake kolaborasi lan nambah komunikasi. Alat kasebut dilengkapi versi, komentar khusus wangun, obrolan ing editor, panulis bareng wektu nyata, kursor kolaboratif, lan kabar.
  • Nggawe rencana kanggo urip - Lucidchart ngidini sampeyan tetep fokus lan sprint maju kanthi tujuan. Nggawe rencana sing bakal nyurung bisnis sampeyan.

diagram alur

Platform kasebut minangka gudang dokumen sing siap kanggo perusahaan sing digabungake Ruang kerja Google, Microsoft, Atlassian, Slack, lan liya-liyane.

Aplikasi kasebut kuwat banget, mula aku bakal nggunakake uga kanggo wireframing. Dheweke uga nawakake kemampuan kanggo nambah grafik organisasi, mockups iPhone, diagram UML, diagram jaringan, peta pikiran, peta situs, diagram Venn, lan liya-liyane.

Lucidchart mbantu kita ngrampungake masalah sing rumit kanthi visual kanthi nggawe diagram arsitektur lan diagram alur sing nggawe kajelasan lan mbantu tim sing disebarake supaya cepet ing basis kode lan sistem. ... Ngidini sawetara anggota tim kanggo kolaborasi bebarengan, nggawe gampang kanggo nggarap tim sing disebarake kanthi lengkap.

Toptal

Miwiti iku gampang lan ana akeh sumber daya ing saluran YouTube yen sampeyan pengin miwiti nggunakake platform kasebut. Platform kasebut uga duwe aplikasi seluler lan tablet ing iOS lan Android.

Ndaftar Gratis!

Pengungkapan: Aku afiliasi saka lucidchart lan aku nggunakake link kasebut ing artikel iki bebarengan karo pranala afiliasi liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.