RTB-Media: Pariwara Real-Time, Atribusi Saluran Saluran lan Wawasan

Cahya Media RTB Media DesktopMobile

Ing jagad pariwara omnichannel, agensi lan tim pemasaran saya saya angel ngawasi akeh platform ing kana, ngekspor data, ngimpor data, lan format menyang dashboard pusat. Sampeyan bisa mbutuhake jam - jam sing bisa biaya akeh perusahaan yen laporan kasebut menehi wawasan babagan masalah. RTB-Media wis nggawe Dasbor Kinerja Ad pusat sing bisa dipasarake para pemasar lan menehi feed data pariwara kritis kanthi wektu nyata.

Lan, mesthine, laporan kasebut diaktifake kanthi seluler:

Pelaporan Seluler RTB-Media

RTB-Media Spreadsheet Otomatis sing dirilis, alat sing nyambung menyang platform iklan apa wae kanggo narik metrik liwat API. Terintegrasi karo Google Sheets lan Excel, para pemasar bisa narik metrik penting langsung menyang spreadsheet sing wis diformat, nganyari grafik lan tabel sing disesuaikan kanthi wektu nyata.

Integrasi Lembar Google RTB-Media

Integrasi Lembar Google RTB-Media

Pelaporan minangka inti saka agensi kita. Dasbor nglaporake kabeh RTB-Media nyederhanakake pelaporan platform iklan, kanthi otomatis nampilake kinerja iklan lintas-saluran kanthi format online sing gampang dingerteni lan integrasi karo Google Sheets utawa Microsoft Excel. Terry Whalen, Presiden Sum Digital

Suite Pelaporan RTB-Media menehi pemasar:

  • Nganyari wektu nyata silang liwat dashboard lan spreadsheet otomatis khusus utawa
    siap kasedhiya template spreadsheet.
  • Integrasi karo luwih saka 30 platform kalebu Google Adwords, Facebook, Instagram, Bing,
    Twitter, Doubleclick, Google Analytics lan Youtube.
  • Kemampuan kanggo nglacak lan ngatur metrik kritis kalebu penghasilan, konversi klik kirim, konversi post view lan liya-liyane.
  • Sashabot, bot AI sing urip ing spreadsheet otomatis, mangsuli pitakon kanthi frase alami babagan data.
  • Akses menyang laporan saben dina, mingguan, utawa saben wulan liwat email.

Sashabot

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.