RSS mungsuh Email: Tampilan Pemasaran

email rss

Iki sawijining diskusi sing wis tuwa, nanging karo anane dhukungan Outlook 2007 kanggo RSS - industri online terus nggawe perbandingan antarane RSS lan email kanggo Komunikasi Pemasaran online (karo SMS tepat ing pojok).

Saka sudut pandang manajemen konten, akeh masarakat Industri nganggep kabeh minangka jinis 'output'. Kuwi nduwe pandangan sing ora ngerti. Kayane ndeleng Mail Direct lan Papan Buletin padha amarga sampeyan nggunakake salinan sing padha ing kaloro panggonan kasebut.

RSS lawan Email:

  1. RSS minangka teknologi 'tarik', dudu 'push'. Metodologi pangiriman kasedhiya miturut kenyamanan pelanggan lan dudu pemasar. Kayane, konten sing sensitif wektu utawa kudu ndeleng bisa uga luwih becik dikirim liwat email tinimbang RSS. Gampang ngukur langganan lan langganan liwat email, nanging ora gampang karo RSS kajaba sampeyan duwe 1 nganti 1 feed.
  2. RSS utamane diwaca kanthi vertikal, dene konten email HTML umume diiris dadi kolom. Wong seneng mindai RSS saka ndhuwur, maca subjek, judhul lan item peluru - kanthi cepet pindhah saka feed menyang feed. Konten RSS asring ora duwe pencari perhatian 'ing ndhuwur lempeng' amarga masarakat seneng bakal nggulung dawa. Kanggo email, konten sing bakal narik kawigaten sampeyan kudu dideleng sadurunge sing maca mbusak email.
  3. RSS minangka publikasi, nalika email dianggep umum minangka acara ing industri. Yen sampeyan dadi pemasar email sing nggawe email mingguan, umume sampeyan duwe 52 versi email kasebut - siji saben minggu. Yen ana sing langganan feed RSS, konten kudu diganti nanging ora bakal alamat feed. Konten lawas diarsipake lan ora kasedhiya yen konten anyar diterbitake.
  4. RSS dianggep umum minangka media massa. Konten 1 nganti 1 liwat RSS cukup langka lan alat sing saiki ora ana kanggo kompleks Analytics ing konsumsi pakan nalika saben pelanggan duwe alamat feed sing beda. Sistem kaya FeedBurner mung ora bisa. Sistem nelusuri ing ESPs bisa digunakake kanthi apik kanggo nglacak keterlibatan pelanggan kanggo feed - nanging metodologi kanggo nglaporake data kudu diganti kanggo nyedhiyakake pendekatan 'publikasi lawan acara' sing ditindakake emailers.
  5. RSS duwe pilihan, kayata nampilake subyek, kutipan, utawa feed lengkap. Iki mbutuhake kerjaan sing pas nalika nulis salinan kanggo masing-masing - ngenali medium sing bakal ditampilake.
  6. RSS ndhukung media kayata video lan audio. Sanajan bisa mateni fitur keamanan sing mblokir sing ana ing email, klien email anyar kaya Microsoft Outlook ora bakal menehi skrip utawa tag semat.

Tembung ing SMS

SMS (pesen cekak liwat ponsel sampeyan) media sing beda banget. SMS duwe kemampuan kanggo sesambungan karo wong uga mung push konten kanggo dheweke. Beda banget karo RSS lan email. Pemasar kudu ngatasi kepiye carane bisa ngetrapake kekuwatan lan kekurangan saben media - ing salinan, format, ijin, lan pangiriman. Ana akeh kesempatan kanggo nggedhekake upaya komunikasi sampeyan - lan ana akeh kesempatan kanggo ngilangi tandha!

Cekakipun, aja nyetir rencana supaya mung ngasilake pesen sing padha liwat macem-macem medium.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    ana akeh diskusi babagan RSS vs pemasaran email, sing dakkira pemasaran email bakal urip, amarga sampeyan kudu nampa informasi liwat email kanthi ndhaptar, ndownload, nyedhiyakake layanan lsp

    Aku mikir manawa pemasaran email isih kuat - mung kudu mandheg bocah anyar kasebut ora bisa spam 🙂

  3. 3
  4. 4

    Kirim apik Douglas. Kita seneng email lan RSS lan seneng meksa RSS liwat email kanthi RSSFWD layanan gratis (www.rssfwd.com).

    Mungkasi beda, lan tengen sampeyan, macem-macem kabiasaan lan pilihan konsumsi kanggo saben medium.

    Kerja sing apik.

    Greg

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.