RSS: Priksa Tautan Umpan Sampeyan Temen

Depositphotos 13470416 s

Kanthi ana browser anyar, aku ora prihatin yen milih RSS link ing konten situsku. Aku wiwit mikir maneh.

Yen sampeyan durung ngerti, browser anyar iki bisa kanthi otomatis ndeteksi RSS feed anggere diidentifikasi ing judhul kaca. Ngeklik ing RSS simbol ngasilake sampeyan 'langganan feed' liwat browser. Dadi, yen sampeyan milih feed ing browser, sampeyan bakal entuk dhaptar crita aktif sing kasedhiya liwat feed.

Ing judhul situs, aku duwe kode ing ngisor iki:


Browser kanthi otomatis ndeleng kode kasebut lan menehi indikator yen feed bisa langganan:
RSS Feed

Sadurunge dirilis Internet Explorer 7, Microsoft ketemu karo pangembang browser liyane lan dheweke mutusake yen simbol universal kanggo RSS bakal RSS.

Suwene 6 wulan, aku wis gumantung marang internal RSS referensi kanggo wong kanggo langganan feedku. Nanging, aku bubar nindakake tes sing dakkarepake RSS link ing sikil kabeh kaca. Kiro opo? Sajrone sawetara dina, lengganan feed saya mundhak udakara 20%! (Aku nggunakake Panganan kanggo nglacak).

Aku ngerti iki ora ilmiah banget, nanging aku nyaranake supaya para pamaca duwe RSS tautan feed wis dingerteni kanthi cetha lan kasedhiya kanggo para pamiarsa sing nggunakake alat liyane sing ora kanthi otomatis ndeteksi tautan liwat kode header sampeyan.

7 Komentar

  1. 1

    Alesan liya kanggo nindakake: kadang pembaca pengin nyambung menyang lengganan sampeyan. Nalika aku maca wong sing pengin dak lengganan, aku bakal asring nyakup link ing dina iki kanthi cathetan (Lengganan) sing disambung menyang feed. Ing Firefox 2, aku duwe feed sing dikonfigurasi kanggo langsung menyang FeedDemon, dadi yen sampeyan ora duwe link ing kaca sing bisa diklik kanthi bener lan nyalin tautan, mula aku kudu ndeleng Sumber kanggo entuk.

  2. 2

    Douglas,

    Mangkene carane aku langganan blog liwat lambang RSS ing sisih ngisor. Aku ora nate nate mirsani apa indikator ing bilah alamat browser nanging luwih becik nalika nggunakake browser; sing ora asring banget, aku mesthi golek Ikon.

    bab liyane sing kudu dieling-eling yaiku ora kabeh wong bakal teka ing blog liwat browser. Sawetara bakal teka liwat tautan ing klien RSS non-browser lan arang banget browser internal saka klien ndeteksi cara iki…

  3. 3

    Yaiku tautan ikon RSS sing biasane dak lengganan - amarga aku ora nggatekake addressbar kanggo iki plus aku arang banget langganan liwat browser.

    Aku manggon ing maca RSS lan kabeh tautane biasane ditemokake lan ditambahake kanthi cara kaya ngono lan sithik banget klien RSS sing duwe fitur kaya ngono.

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Matur nuwun kanggo kirim iki. Aku lagi ngrembug topik iki karo blogger liyane wulan kepungkur lan aku kepingin weruh ing endi papan paling apik kanggo menehi tombol langganan. Saiki ing situsku, aku mung duwe ikon RSS ing bilah alamat browser lan sikil, nanging dakkira siji ing sidebar utawa header uga migunani, adhedhasar komentar sing dakwaca ing kene.

  7. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.