Content Marketing

RSS: Priksa Tautan Umpan Sampeyan Temen

Kanthi ana browser anyar, aku ora prihatin yen milih RSS link ing konten situsku. Aku wiwit mikir maneh.

Yen sampeyan durung ngerti, browser anyar iki bisa kanthi otomatis ndeteksi RSS feed anggere diidentifikasi ing judhul kaca. Ngeklik ing RSS simbol ngasilake sampeyan 'langganan feed' liwat browser. Dadi, yen sampeyan milih feed ing browser, sampeyan bakal entuk dhaptar crita aktif sing kasedhiya liwat feed.

Ing judhul situs, aku duwe kode ing ngisor iki:

 

Browser kanthi otomatis ndeleng kode kasebut lan menehi indikator yen feed bisa langganan:
RSS Feed

Sadurunge dirilis Internet Explorer 7, Microsoft ketemu karo pangembang browser liyane lan dheweke mutusake yen simbol universal kanggo RSS bakal RSS.

Suwene 6 wulan, aku wis gumantung marang internal RSS referensi kanggo wong kanggo langganan feedku. Nanging, aku bubar nindakake tes sing dakkarepake RSS link ing sikil kabeh kaca. Kiro opo? Sajrone sawetara dina, lengganan feed saya mundhak udakara 20%! (Aku nggunakake Panganan kanggo nglacak).

Aku ngerti iki ora ilmiah banget, nanging aku nyaranake supaya para pamaca duwe RSS tautan feed wis dingerteni kanthi cetha lan kasedhiya kanggo para pamiarsa sing nggunakake alat liyane sing ora kanthi otomatis ndeteksi tautan liwat kode header sampeyan.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

7 Komentar

  1. Alesan liya kanggo nindakake iku: kadhangkala para pamaca pengin nyambung menyang langganan sampeyan. Nalika aku maca wong sing pengin langganan, aku bakal kerep nyakup wong-wong mau ing pranalaku kanggo dina karo cathetan (Langganan) sing disambung menyang feed. Ing Firefox 2 Aku wis feed diatur kanggo langsung menyang FeedDemon, supaya yen sampeyan ora duwe link ing kaca sing aku bisa klik-tengen lan nyalin link, banjur aku kudu View Source kanggo njaluk iku.

  2. Douglas,

    Mangkono carane aku langganan blog sampeyan liwat lambang RSS ing sisih ngisor. Aku tau mbayar manungsa waé kanggo apa pratondho ing addressbar browser Mungkin nanging rodo nalika nggunakake browser; kang ora kerep banget, Aku tansah goleki Ikon.

    bab liyane kanggo elinga uga ora saben wong bakal teka menyang blog liwat browser. Sawetara bakal teka liwat tautan ing klien RSS non-browser lan arang banget browser klien sing dibangun ing ndeteksi cara iki ...

  3. Iku link lambang RSS aku digunakake kanggo langganan karo - amarga aku tau mbayar manungsa waé kanggo addressbar iki plus aku arang banget langganan liwat browser.

    Aku manggon ing maca RSS lan kabeh pranalaku ditemokake lan ditambahake kanthi cara kasebut lan mung sawetara klien RSS sing duwe fitur kaya ngono.

  4. Matur nuwun kanggo kirim iki. Aku ngrembug topik iki karo blogger liyane sasi kepungkur lan aku tansah kepingin weruh ngendi panggonan paling apik kanggo nyelehake tombol langganan. Saiki ing situsku aku mung duwe lambang RSS ing bilah alamat browser lan footer, nanging aku mikir sing ana ing sidebar utawa header uga migunani, adhedhasar komentar sing wis diwaca ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web