Content MarketingTelusuri MarketingMarketing Social Media

DepositPhotos: Foto Simpenan Tanpa Royalti sing Terjangkau kanthi Goleki Gambar Mbalik!

A kraton yaiku pembayaran sing digawe kanggo individu utawa entitas kanggo nggunakake properti intelektual (IP), kayata paten, merek dagang, utawa karya sing duwe hak cipta. Ing fotografi, royalti bakal dibayar menyang fotografer amarga nggunakake salah sawijining foto.

Contone, fotografer njupuk foto landmark populer lan menehi lisensi menyang situs web lelungan kanggo digunakake ing situs web. Situs web kasebut pengin nggunakake foto kasebut sajrone setaun, lan fotografer mbayar $ 100 kanggo lisensi setaun. Sawise lisensi dituku, situs web kasebut bisa nggunakake foto ing situs web sajrone setaun, lan fotografer nampa royalti $100. Fotografer uga bakal nampa persentase cilik saka adol minangka komisi saka situs fotografi saham.

Apa Royalty-Free?

Tagihan foto saham kita ana atusan dolar saben wulan saka situs, kiriman blog, kertas putih, lan kabeh konten sing diasilake kanggo klien. Kayane pas aku ngisi akun, bakal kosong sajrone seminggu. Kita mbayar sawetara rega sing larang karo situs foto saham sing kondhang. Dadi, kita ganti menyang gambar saham bebas royalti.

Royalty-free, utawa RF gambar, ngidini panggunaan winates gambar tanpa kudu mbayar saben panggunaan. Contone, yen kita tuku gambar bebas royalti kanggo situs kita, kita bisa nggunakake terus-terusan ing situs kita lan ing jaminan (gumantung saka vendor). Nanging, kita ora bisa adol maneh utawa digunakake kanggo klien kita. Lan yen kita nggunakake kanggo klien tartamtu, kita ora bisa nggunakake kanggo jaminan kita dhewe. Ati-ati banget nalika maca print sing apik babagan panggunaan! Sawetara khusus kanggo panggunaan non-komersial, liyane bisa uga duwe wektu utawa jumlah panggunaan sing diwatesi.

Yen sampeyan nglanggar syarat panggunaan ing gambar sing bebas royalti, sampeyan bisa uga disengat nganggo layang saka pemilik hak. Biasane dheweke pengin atusan utawa ewu dolar minangka imbalan kanggo penyalahgunaan… lan ngancam tindakan hukum yen sampeyan ora netepi. Umume wong sinau pelajaran, mbayar tagihan, lan nerusake.

Fotografer bisa entuk bayaran kanggo karyane ing situs bebas royalti kanthi adol lisensi kanggo nggunakake gambar. Lisensi kasebut biasane ngidini panuku nggunakake gambar kasebut kanthi cara tartamtu, kayata ing brosur utawa ing situs web, sajrone wektu tartamtu. Fotografer nyetel rega lisensi, lan situs fotografi saham njupuk komisi kanggo saben adol. Sawetara situs uga nawakake rencana adhedhasar langganan ing ngendi para pelanggan mbayar ragad saben wulan utawa taunan kanggo ngakses gambar tartamtu, sing dibayar dening fotografer adhedhasar jumlah undhuhan utawa tampilan.

Pira regane Foto Saham Bebas Royalti?

Ana macem-macem biaya kanggo foto saham lan umume platform digunakake ing sistem titik. Sampeyan kudu nerjemahake kridit menyang dolar. Sawetara sawetara dhuwit, gumantung saka ukuran gambar ... liyane bisa sawetara dolar saben gambar. Lan isih, liyane biaya saben gambar saben nggunakake!

Kita ora mikir mbayar kaya sing kita lakoni amarga kita ngerti kepiye citra kritis kanggo kabeh sing ditindakake. Wong banget ngremehake pengaruh gambar sing apik ing pesen sing arep dikomunikasikake. Lan wong-wong sing nggunakake Panelusuran Gambar Google lan gumantung marang telusuran sing bebas royalti njaluk masalah! Kaping pirang-pirang gambar disalah gunakake, lan Panelusuran Gambar Google nemokake saka situs sing nyalahi panggunaan, nuduhake yen gambar kasebut bebas royalti yen ora.

Depositphotos - Gambar Stok Bebas Royalti

Bener… Gambar sing Patut Ewonan Tembung

Kita urip ing jagad visual. Dadi, yen sampeyan gelem mbayar atusan dolar kanggo konten, investasi ing gambar sing apik ora ana gayane! Lan DepositPhotos mung nambah alat Reverse Image menyang campuran! Ngluwihi foto, uga nawakake:

  • Gambar Vektor - Miwiti ngrancang papan putih utawa infographic kanthi set ikonografi sing luar biasa lan liyane gambar vektor.
  • ilustrasi - Ora butuh vektor kasebut? Cukup download ing ilustrasi tanpa royalti sampeyan butuh.
  • Videos - Pengin nggabungake sawetara video saham kanggo latar mburi situs sampeyan utawa sawetara video stock kanggo campuran video sabanjure? Dheweke duwe pilihan sing apik.
  • Foto Editorial - Nggolek sawetara gambar kanggo nggunakake non-komersial? Dheweke duwe akeh pilihan foto merek lan selebriti sing bisa digunakake kanggo konten editorial.
  • music - Perlu musik kanggo podcast utawa intro video lan outro? Dheweke uga duwe pilihan sing apik!

Ora nganti tim ing Celengan ngubungi kula babagan blog kita lan nggunakake foto saham sing aku ngerti yen kita mbuwang dhuwit luwih akeh tinimbang sing bisa diduweni. Depositphotos saiki dadi mitra lan nyedhiyakake foto saham Martech Zone lan perusahaanku liyane. Nalika iku menehi hasil sing luar biasa kanggo kita, rega sampeyan uga apik tenan!

Paling murah $ 36 saben wulan, sampeyan bisa nggunakake nganti 25 gambar saham tanpa royalti saben sasi saka Depositphotos! Iku rega sing luar biasa lan apik kanggo bisnis rata-rata sing ngasilake kiriman blog, whitepaper, studi kasus, ajakan-kanggo-tumindak, desain web, lan kaca kebangkrutan! Tambahake foto saham tanpa royalti menyang pesen sampeyan, lan sampeyan bakal weruh kepiye asil sampeyan bakal luwih apik!

Mlebu Kanggo Depositphotos

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka DepositPhotos, lan kita nggunakake link afiliasi ing kirim iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web