DepositPhotos: Foto Simpenan Tanpa Royalti sing Terjangkau kanthi Goleki Gambar Mbalik!

Foto Stok Gratis Royalti kanggo Pemasaran saka Depositphotos

Kita nggunakake ton foto stok tanpa royalti. Saka situs, postingan blog, whitepaper, uga kabeh konten sing digawe kanggo klien, tagihan foto stok kita atusan dolar saben wulan. Kayane pas aku ngisi akun, bakal kosong sajrone seminggu utawa luwih. Kita mbayar sawetara rega sing akeh banget karo situs foto stock terkenal.

Apa Bebas Royalti

Gambar tanpa royalti, utawa RF, ngidini panggunaan gambar winates tanpa prelu mbayar saben panggunaan. Contone, yen kita tuku gambar tanpa royalti kanggo situs kita, kita bisa nggunakake bola-bali ing situs kasebut lan ing jaminan (gumantung karo vendor). Nanging, kita ora bisa adol maneh utawa digunakake kanggo klien. Lan yen digunakake kanggo klien, kita uga ora bisa nggunakake kanggo jaminan dhewe. Ati-ati banget nalika maca print apik sing digunakake! Sawetara khusus kanggo panggunaan non-komersial, sing liya bisa uga winates kaping utawa sawetara panggunaan.

Yen sampeyan nglanggar syarat panggunaan ing gambar tanpa royalti, sampeyan bisa uga disengat karo surat saka pemilik hak kasebut. Biasane pengin atusan utawa ewu dolar kanggo nyalahi panggunaan… lan ngancam tumindak legal yen sampeyan ora tundhuk. Umume wong mung sinau pelajaran, mbayar tagihan, lan terus.

Pira regane Foto Stok Tanpa Royalti?

Ana macem-macem biaya kanggo foto stock lan umume platform digunakake ing sistem point. Sampeyan pancen kudu nerjemahake kredit nganti dolar. Sawetara ana sawetara dhuwit, gumantung saka ukuran gambar… liyane bisa uga pirang-pirang dolar saben gambar. Lan isih ana liyane sing biaya saben gambar saben panggunaan!

Kita ora preduli mbayar kaya sing dakkarepake amarga kita ngerti sepira citra kritis kanggo kabeh sing ditindakake. Wong-wong pancen nganggep entheng apa sing dialami gambar sing apik ing pesen sing pengin dikomunikasikan. Lan wong sing nggunakake Panelusuran Gambar Google lan gumantung karo telusuran tanpa royalti, njaluk masalah! Kaping pirang-pirang gambar digunakake kanthi salah lan Panelusuran Gambar Google ditemokake saka situs penyalahgunaan, nuduhake manawa bebas royalti yen ora.

Depositphotos - Gambar Stok Bebas Royalti

Bener… Gambar sing Patut Ewonan Tembung

Kita urip ing jagad visual. Dadi, yen sampeyan gelem mbayar atusan dolar kanggo konten, investasi ing gambar sing apik ora ana gayane! Lan DepositPhotos mung nambah alat Reverse Image menyang campuran! Ngluwihi foto, uga nawakake:

  • Gambar Vektor - Miwiti ngrancang papan putih utawa infographic kanthi set ikonografi sing luar biasa lan liyane gambar vektor.
  • ilustrasi - Ora butuh vektor kasebut? Cukup download ing ilustrasi tanpa royalti sampeyan butuh.
  • Videos - Pengin nggabungake sawetara video saham kanggo latar mburi situs sampeyan utawa sawetara video stock kanggo campuran video sabanjure? Dheweke duwe pilihan sing apik.
  • Foto Editorial - Nggolek sawetara gambar kanggo nggunakake non-komersial? Dheweke duwe akeh pilihan foto merek lan selebriti sing bisa digunakake kanggo konten editorial.
  • music - Perlu musik kanggo podcast utawa intro video lan outro? Dheweke uga duwe pilihan sing apik!

Ora nganti tim ing Celengan ngubungi aku babagan blog lan panggunaan foto stok sing aku ngerti yen mbuwang luwih akeh dhuwit tinimbang sing bisa diduweni. Depositphotos saiki dadi sponsor lan nyedhiyakake foto stock menyang Martech Zone uga perusahaan liyane. Nalika menehi hasil sing luar biasa kanggo kita, rega uga apik tenan!

Paling murah $ 29 saben wulan, sampeyan bisa nggunakake nganti 30 gambar saham tanpa royalti saben wulan saka Depositphotos! Rega sing luar biasa lan apik kanggo bisnis rata-rata sing ngasilake postingan blog, whitepaper, studi kasus, ajakan tumindak, desain web, lan kaca landas! Tambah foto stok tanpa royalti menyang pesen sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing luwih apik!

Mlebu Kanggo Depositphotos

Pengungkapan: Kita nggunakake affiliate link kanggo DepositPhotos ing kiriman iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.