ROI Nambah Skor Sosial kanggo Otomatisasi Pemasaran

Logo ROI

Klien lan sponsor otomatis pemasaran, Tengen Ing Interaktif (ROI), pancen apik tenan bisa digarap. Dheweke ngakoni manawa otomatisasi pemasaran minangka pasar sing saya akeh lan dheweke duwe tekad kanggo mbukak dalane dhewe tinimbang nonton apa sing ditindakake wong liya. Minangka salah sawijining alesan kenapa pangguna pangguna gampang digunakake, wektu tambah luwih cepet tinimbang pesaing, lan kemampuan sisteme unik ing antarane kanca-kancane.

Sebabe Troy Burk uga diakoni minangka pimpinan ngerti carane ngetrapake pengaruh siklus siklus pelanggan. Akeh sistem otomatisasi pemasaran diwiwiti karo ajakan-tumindak lan dipungkasi karo konversi. Troy wis mesthi nggawe perusahaan manawa informasi sing dibutuhake kanggo ngowahi prospek sing bener ditemokake kanthi nganalisa prilaku pelanggan sampeyan dhewe. Lan uga kritis minangka entuk bisnis anyar yaiku manawa sampeyan duwe bisnis sing ana. Iki nemtokake iki minangka pemasaran siklus pelanggan.

Ana akeh produk sing bakal mbantu para pemasar ngirim pesen pemasaran menyang jagad media sosial. Aplikasi kasebut mbantu para pemasar mbengok ing ruang sosial. Aku seneng nyebat produk kasebut "speker" minangka tujuan utama yaiku nyoba lan nambah pesen pemasaran sing wiyar menyang pamirsa sing akeh. Kita wis njupuk pendekatan sing beda karo fitur lan fungsi media sosial. Kita ngewangi para pemasar supaya fokus marang respons maneh menyang pesen media sosial sing lagi ditindakake. Amol Dalvi - VP utawa Produk lan Teknologi

ROI Sosial bakal ngidini para pemasar ngawasi kegiatan twitter, ngetung kegiatan kanthi pengikut Twitter, lan nanggapi pesen twitter.

sosial-sosial

Uga, kegiatan kasebut bisa digandhengake karo Kontak sing dingerteni ing akun ROI. Iki minangka kauntungan gedhe amarga gagang twitter sing durung dingerteni saiki dadi Kontak nyata ing basis data.

sisih tengen twitter

Iki pancen kuat! Skor sing bisa disetel ngidini pemasar nyoba lan ngukur kepiye prilaku Twitter kaya ngetutake, retweet utawa pesen langsung, nyebabake hubungan pelanggan sakabehe. Yen sampeyan ngerti manawa tumindak keterlibatan sosial minangka indikator prilaku tuku sing kuat, sampeyan bisa uga ngetung luwih dhuwur tinimbang kegiatan liyane lan nyetel olahpesen lan penawaran ing hilir. Mbok menawa sampeyan duwe pengaruh paling sithik - saengga sampeyan bisa ngetung kanthi entheng lan ngatur keterlibatan sing fokus ing hubungan kasebut tanpa ngilangi bank.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.