ROI Media Sosial

media sosial roi

Kita wis duwe infografis babagan kepiye bisa diukur media sosial yaiku… lan kepiye ora bisa diukur iku… nanging sadurunge sampeyan ngguyu lan nolak aku pengin menehi sing siji iki kanggo sampeyan. Mau bengi, aku lan Marty Thompson lagi ngrembug babagan iki. Akeh perusahaan ora bakal maju kanthi strategi media sosial sing agresif amarga ora ana pangukuran. Perusahaan liyane mlebu tanpa ngerteni apa sing bakal ditrapake.

iki infographic saka MDGAdvertising nindakake tugas sing apik kanggo nyedhiyakake bukti-bukti babagan media sosial sing nyata lan ora nyata, uga mupangat jangka panjang lan jangka pendek. Kasunyatane yaiku wangsulan ana ing tengah-tengah. Sampeyan ora bisa langsung ngukur kabeh bali, nanging bali jangka panjang bakal terus nambah.

roi saka media sosial mdg pariwara infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.