Return on Investment (ROI) Platform Otomatisasi Pemasaran

Laporan: ROI Platform Otomatisasi Pemasaran

Taun ngarep, Otomatisasi Marketing dadi 30 taun! Yo, sampeyan maca kanthi bener. Lan sanajan kayane saiki teknologi ing endi-endi cukup enom kanggo isih duwe jerawat, kasunyatane yaiku platform otomatisasi pemasaran (MAP) saiki wis omah-omah, duwe anak kirik, lan bakal enggal miwiti kulawarga. 

Ing Permintaan paling anyar Spring laporan riset, kita nemokake negara teknologi otomasi pemasaran saiki. Kita nemokake manawa meh setengah organisasi isih ngupayakake ngukur ROI Otomatisasi Pemasaran. Apa kita kaget? Ora tenan. Nalika pasar MAP luwih saka USD $ 4B saiki, akeh organisasi B2B sing isih ngupayakake atribusi pemasaran.

Temtokake ROI sing wis bisa sampeyan lakoni ing platform otomatisasi pemasaran?

Warta sing apik yaiku kanggo wong sing bisa ngukur ROI Otomatisasi Pemasaran, asile apik banget. 51% organisasi ngalami ROI luwih saka 10%, lan 22% ndeleng ROI luwih saka 22%.

Nomer sing dingerteni

Aku curiga manawa angka-angka kasebut sithik banget. Yen sampeyan nganggep manawa pembeli produk lan layanan B2B saiki nindakake pendhidhikan lan proses tuku kanthi online, angel mbayangake manawa MAP ora sepira regane karo wakil penjualan sing paling produktif. 

Cara sing apik kanggo nimbang regane yaiku mbayangake jagad sing ora ana MAP. Bayangake ngatur organisasi sampeyan saiki tanpa kemampuan nggawe personalisasi komunikasi miturut persona lan tahap lelungan panuku. Utawa kanggo ngenali petunjuk sing paling apik lan kirim wektu nyata menyang organisasi penjualan sampeyan. Bayangake yen ora duwe mesin pemasaran sing bisa ngasilake bisa nambah kecepatan transaksi. 

Kunci kanggo Ngapikake ROI Otomatisasi Pemasaran

Panliten nemokake sawetara pitunjuk utama sing dipercaya bisa nyegah organisasi supaya bisa entuk lan ngakoni ROI Pemasaran Otomatis sing dikarepake. Sing paling jelas yaiku ora bisa ngukur. Kita terus nemokake manawa umume organisasi pemasaran tetep dadi prioritas utama kanggo tim Analytics Bisnis, kanthi sumber daya winates sing ditrapake kanggo mbantu para pemasar ngukur kinerja. Nyedhiyakake teknologi analitik lan Ilmuwan Data kanggo ndhukung para pemasar minangka kunci.

Penghambat utama nomer loro yaiku kurang wong sing mbukak platform kanthi efektif. Kita takon marang responden apa sebab utamane ora nggunakake fitur tartamtu ing MAP, lan 55% nyebutake kekurangan staf, dene 29% ngenali kekurangan pengetahuan babagan fitur tambahan. Ora ana pitakon manawa kurva penawaran / panjaluk kasebut luwih milih wong sing duwe katrampilan MAP. Iki uga ngelingake manawa nalika nindakake MAP, eksekutif pemasaran kudu nimbang kabeh telung aspek operasional kritis - wong, proses, lan teknologi.

Apa alasan utama supaya ora nggunakake fitur tartamtu ing platform otomatisasi pemasaran sampeyan?

Bagan: Apa alasan utama supaya ora nggunakake fitur tartamtu ing platform otomatisasi pemasaran sampeyan?

Keuntungan Efisiensi Cetha

Barang liyane sing mlumpat nalika mriksa asil pathokan yaiku peningkatan efisiensi pemasaran sing digawe MAP. Kita yakin manawa MAP paling gedhe yaiku kemampuan ngobrol kanthi pribadi ing SCALE. Cetha saka data manawa responden uga ngakoni mupangat iki.

Kepiye platform otomatisasi pemasaran sampeyan ningkatake efisiensi sakabèhé?

Kanggo ndeleng Laporan Benchmark Otomatisasi Pemasaran Musim Semono:

Download Laporan Benchmark Otomatisasi Pemasaran Musim Semi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.