RØDE Rilis Podcast Produksi Studio!

RØDECaster Pro - Podcast Production Studio

Siji bab sing ora bakal dak bagi ing kiriman iki yaiku dhuwit lan wektu sing dakbuwang kanggo tuku, ngevaluasi, lan nyoba peralatan kanggo podcast. Saka mixer lan studio lengkap, menyang studio kompak sing bisa dak gawa tas ransel, nganti mikropon USB, aku bisa ngrekam nganggo laptop utawa iPhone… Aku wis nyoba kabeh.

Masalah nganti saiki yaiku kombinasi tamu ing studio lan tamu sing adoh. Masalah kaya ngono aku malah ngubungi sawetara pabrikan kanggo ngerti apa aku duwe wong sing nggawe prototipe. 

Iki dudu masalah sing rumit, nanging mbutuhake hardware sing fleksibel. Yen sampeyan duwe akeh tamu saliyane tamu sing adoh, latensi tamu sing adoh bakal nyebabake gema swarane dhewe ing headset. Dadi, sampeyan kudu nggawe bis sing ngilangi swarane tamu sing adoh ing output maneh. Iki diarani mix-minus.

Nanging aku ora bisa ngeterake mixer sing bisa diprogram ing dalan saliyane kabeh peralatan, mula aku ngerti carane nggawe konfigurasi sing padha nggunakake bis virtual ing MacBook Pro. Lan isih lara ing bokong nalika disiyapake.

Kabeh diganti.

Saiki, kabeh wong sing duwe impen nggawe podcast kualitas profesional bisa nindakake kanthi lancar karo platform anyar lan kuat iki. Iki minangka arah anyar sing luar biasa kanggo RØDE: studio kabeh-kanggo-siji kanggo podcast saben level.

Aku ngunjungi videograferku dina iki, Ablog Cinema, lan dheweke bakal takon apa aku ndeleng sing anyar RØDECaster Pro - Podcast Production Studio. Mangkene ringkesan.

Nanging enteni ... ana liyane. Mangkene ringkesan rinci:

Apa RØDE mikir kabeh? Fitur ing papan kalebu:

  • 4 saluran mikropon: Kelas A, input adhedhasar servo bisa nggunakake mikrofon kondensor studio uga mikropon dinamis konvensional.
  • Masang pamisah kanggo TRRS 3.5mm (telpon utawa piranti), Bluetooth (telpon utawa piranti) lan USB (kanggo telpon musik / audio utawa app)
  • Telpon lan telpon app - tanpa kumandhang (campur-mundur). Nyetel level kanthi gampang - ora ana perlengkapan tambahan utawa pengaturan sing ora tumoto. 
  • Bantalan efek swara sing bisa diprogram: 8 efek swara kode kanthi kode bisa nyebabake gangguan swara lan swara sing bisa diprogram.
  • Diprogram ing RØDECaster ™ Pro utawa saka komputer liwat piranti lunak.
  • APHEX® Exciter ™ lan Big Bottom ™pamrosesan paten kanggo nada sing sugih lan anget mung ditemokake ing sistem siaran profesional. Uga kalebu dinamika multistage: kompresi, matesi lan gangguan swara.
  • Layar tutul ngidini kontrol gampang kabeh setelan, kalebu prasetel ekualiser kanggo macem-macem swara profesional. 
  • Papat output headphone daya dhuwur lan speaker stereo metu, masing-masing duwe kontrol volume independen.
  • Cathetan langsung menyang Kertu microSD kanggo operasi mandhiri, utawa menyang komputer lan piranti lunak sing disenengi liwat USB.
  • Kemampuan streaming langsung. Radio saiki!

laptop rodecasterpro

Iki apik tenan! Duwe saluran swara sing bisa diprogram bakal ngidini aku ngetrapake intro, outro, lan iklan kanthi cepet supaya aku bisa ngrekam lan ngunggah menyang hosting podcast.

Apa Babagan Video Langsung?

Keuntungan liyane saka unit iki yaiku kemampuan kanggo masangake karo sistem kaya Studio switcher. Output stereo bisa nggawe audio ing piranti sing kasambung langsung lan sampeyan bisa bolak-balik antarane iPad lan tamu liwat telpon iPhone FaceTime utawa Skype!

Aku entuk lelungan taun ngarep kanggo ngrekam liyane Podcast luminaries karo Dell… Lan unit iki bakal melu aku. Ukurane bobote mung udakara 6 kilogram mula ora bakal angel banget yen digoleki. Tambahake mikropon, kabel, lan headphone, lan aku bisa uga kudu nggunakake rodha, nanging ora apa-apa.

Yen aku duwe keluhan, mesthine unit kasebut ora bakal ngrekam multi-track. Dadi, yen tamu watuk nalika tamu liyane lagi guneman ... sampeyan tetep bisa melu utawa sampeyan kudu mungkasi acara lan nyathet maneh segmen kasebut, banjur pasang segmen kasebut sajrone produksi pasca. Muga-muga versi mbesuk ngaktifake rekaman multi-trek liwat kertu micro-SD lan output USB.

Blanja kanggo RØDECaster Pro ing Sweetwater

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.