Robocalls- Kita ora bakal kejawab!

panggilan telpon

Kita kabeh entuk, lan meh kabeh padha sengit, telpon sing ngganggu kanggo promosi sawetara produk utawa acara sing muter rekaman, utawa malah luwih ala, ngomongake kanthi swara mekanik. FTC wis ngetrapake aturan lan peraturan anyar babagan telpon kasebut.

Jon Leibowitz, Ketua FTC, sawetara ujar babagan topik kasebut.

Konsumen Amerika wis cetha manawa ana sawetara perkara sing ngganggu dheweke tinimbang milyaran robot telemarketing komersial sing ditampa saben taun.

Wiwit tanggal 1 September, pengeboman lapangan iki sing wis direkam, panjaluk tanpa akal, lan pemasaran mbebayani bakal ilegal. Yen konsumen nganggep dheweke dilecehke karo robot, dheweke kudu menehi ngerti, lan kita bakal ngetutake.?

Kayane minangka aturan sing paling angel nganti saiki babagan jinis pemasaran iki, nanging ana sawetara peringatan sing ngidini sawetara klompok bisa terus nggunakake teknologi iki. Umume sing ana ing babagan informasi lan pesen promosi.

Inti umum yaiku yen sampeyan nelpon ujar manawa game bal-balan Johnny dibatalake ora apa-apa, nanging yen sampeyan nelpon kanggo menehi informasi babagan tawaran anyar sing apik, sampeyan bakal nemoni $ 16k saben telpon kajaba sampeyan duwe idin tinulis kanthi jelas. Iki bisa nambah dhendha kanthi cepet yen perusahaan sampeyan nggunakake teknologi siaran iki.

Deleng pengumuman FTC nyediakake lan ringkesan, utawa priksa aturan final pdf.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.