ROBO: Kepiye Riset Online pembeli lan Tuku Offline

riset robo online tuku statistik offline

Nalika kita terus menehi hasil gedhe saka tuwuhing penjualan online, penting dielingi yen 90% tuku konsumen isih ditindakake ing toko ritel. Iki ora ateges manawa online ora duwe pengaruh sing gedhe - ora. Pelanggan isih pengin kepenak nggolek, ndemek, lan nyopir tes produk sadurunge mbayar.

ROBO dudu anyar, nanging wis dadi pakewuh ing plancongan blanja para konsumen lan dadi kesempatan gedhe kanggo merek lan pengecer supaya luwih ngerti persis babagan cara toko.

Apa tegese ROBO?

Riset Online, Tuku Offline

Apa ROBO?

ROBO minangka prilaku konsumen sing nggunakake konten sing digawe konsumen kaya review, postingan blog, lan video kanggo mbantu keputusan tuku. Sawise mutusake, dheweke ora tuku online - dheweke menyang toko ritel lan tuku.

Bazaarvoice neliti prilaku konsumen saka 20+ pengecer utama ing Amerika Utara, EMEA, lan APAC, ing 100 merek lan kategori kanggo ngerti sepira kerepe para pembeli ngupayakake konten sing digawe konsumen (CGC) sadurunge tuku online utawa ing toko, lan infographic nuduhake temuan, kalebu:

  • 39% pembeli ing toko maca ulasan online sadurunge tuku
  • 45-55% pembeli ing toko maca ulasan babagan item teknologi tiket amba
  • 58% pembeli ing toko maca ulasan kanggo barang kesehatan, kebugaran & kecantikan

Kasunyatane, 54% pembeli online maca ulasan sadurunge tuku Infographic rinci babagan beda-beda ing ulasan B2B lan B2C lan ngilangi pengaruh miturut kategori produk.

Riset Online Tuku Offline

One comment

  1. 1

    Posisi luar biasa!
    Pancen, info-grafis sing sampeyan lebokake cukup kanggo ngerti kepiye para pembeli ing aplikasi ROBO. Iki migunani banget.
    Apa?
    Amarga aku ora ngerti babar pisan, ROBO dadi standar lelungan tuku konsumen lan kemungkinan gedhe babagan merek lan pedagang kanthi tujuan kanggo ningkatake pemahaman kanthi tepat babagan cara para pembeli nggawa blanja.

    Matur nuwun kanthi sanget Douglas!
    Luwih dihargai kanggo info terkenal kasebut.
    Cheers! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.