RivalIQ: Media Sosial pesaing lan SEO Analytics

logo rivaliq

RivalIQ minangka alat analisis lintas-saluran sing nyedhiyakake analisis kompetitif ing mesin telusuran lan media sosial, tandha, data tembung kunci lan peringkat, lan riset influencer.

RivalIQ - Sebutan Sosial

RivalIQ nyedhiyakake analisis mesin telusuran lan media sosial ing ngisor iki kanggo para pemasar digital:

  • Twitter Analytics - data Twitter sing sampeyan butuhake - kanthi data keterlibatan ing saben Tweet ing malang sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk nelusuri sebutan kanggo kabeh lanskap.
  • Facebook Analytics - lacak saben postingan - lan postingan kompetisi uga. Deleng sapa sing paling seneng, Komentar, lan Enggo bareng. Ditambah maneh, nyelehake data Wawasan Facebook.
  • Instagram Analytics - lacak keterlibatan Insta lanskap sampeyan. Deleng kiriman apa sing paling entuk keterlibatan lan teknik pemasaran Instagram sing sampeyan coba.
  • Google+ Analytics - lacak saben postingan, +1, komentar, lan bareng kanggo nggawe sampeyan ngerti apa pesaing sampeyan ing Google+.

Laporan RivalIQ

  • analisis youtube - Ndeleng, komentar, pelanggan, lan liya-liyane. Kabeh metrik Youtube, lan pesaing sampeyan.
  • Analytics SEO - wawasan telusuran organik sing bisa ditrapake kanthi data gedhe babagan tautan eksternal lan rangking tembung kunci.
  • Analytics SEM - Kanthi data SEM sing kompetitif, lacak pesaing sing milih pariwara lan ndeleng bathi.

salib-saluran

2 Komentar

  1. 1

    Alat sing menarik, bakal nyoba ing mangsa ngarep. Apik banget yen sampeyan nuduhake informasi kasebut. Aku kepengin weruh yen bisa nindakake kabeh tugas sing bisa ditindakake saka ahrefs.com?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.