Terus Tonton ing Kompetisi Online karo Rivaloks

intelijen kompetitif saingan

Rivalford nglumpukake data saka macem-macem sumber ing pesaing sampeyan lan nggawe data gampang diakses saka hub data pesaing siji. Sumber kalebu lalu lintas, telusuran, situs web, newsletter, pers, sosial lan malah wong lan owah-owahan kerja.

Rivalhio minangka solusi SaaS sing nyedhiyakake kecerdasan kompetitif ing tangan sampeyan. Kita yakin manawa sinau saka para pesaing, sampeyan bisa tuwuh kanthi luwih cepet, nyingkiri kesalahan lan entuk kauntungan. Kanthi Rivaloks, kabeh perusahaan bisa nggunakake kekuwatan intelijen kompetitif lan nggawe strategi adhedhasar data sing mantep.

Sumber Kompetitif Rivalelp

Platform Intelijen Kompetitif Rivaloks Kalebu

  • Pemantauan Ganti Situs Web - Ngawasi situs web pesaing lan nampa tandha sanalika ana pangowahan. Rivaloks nyorot update, nganti rincian cilik, kanggo menehi informasi babagan malah owah-owahan strategi paling cilik. Kanthi Cropper Situs Web, sampeyan uga bisa nyaring swara lan mung fokus ing area kaca sing penting kanggo sampeyan.
  • Pemantauan Pers Online - Nglumpukake warta, artikel lan nyebutake saka kabeh sumber warta utama lan kanthi otomatis ditampilake ing dashboard lan laporan saben dinane. Lacak sebutan sing ditampa pesaing sampeyan, kanthi frekuensi lan outlet media, lan tolak ukur karo sing sampeyan dhewe. Sampeyan bisa ngatur nganti limang tembung kunci sing beda
    saben pesaing kanggo jangkoan lan presisi sing luwih gedhe.
  • Pemantauan Lalu Lintas lan Telusuran - Pantau lalu lintas sampeyan lan bandhingake karo pesaing sampeyan, nyorot KPI sing paling penting: kunjungan unik, tampilan kaca saben pangguna, rangking lalu lintas global lan liya-liyane. Entuk pangerten lengkap babagan lalu lintas kanggo ngramal nomer sales lan ngukur pengaruh kampanye pemasaran. Bandhingake nomer kasebut karo nomer sampeyan kanggo nyetel strategi lalu lintas sampeyan. Kalebu peringkat global, skor tren lalu lintas, tampilan kaca saben pangguna, tautan mlebu, rating kinerja Google, rating pentinge situs web, pengunjung kira-kira, wektu ing situs, tingkat bouncing, sumber lalu lintas, lalu lintas telusuran, tembung kunci organik lan mbayar.
  • Ngawasi Media Sosial - Pantau limang jaringan sosial paling dhuwur sing ngirim pengunjung menyang situs web pesaing iki. Mirsani keterlibatan lan tindakake ing kabeh konten sing dituduhake.
  • Ngawasi Pemasaran Blog lan Konten - Temtokake konten pesaing sampeyan sing paling sukses lan temokake entuk saham sosial sing paling akeh. Gunakake data kanggo nyaring strategi konten sampeyan dhewe lan entuk pamirsa sing setya.
  • Email lan Pemasaran Newsletter - Kemampuan kanggo nglacak buletin kanggo ndeleng pesaing sing nyoba nuduhake karo target masarakat, lan sepira kerepe nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.