Cara Riset Hashtag Paling Apik

carane milih hashtag riset

Hashtags wis bareng karo kita wiwit saiki diluncurake 8 taun kepungkur ing Twitter. Salah sawijining sebab kenapa kita berkembang a shortcode plugin yaiku kanggo nambah visibilitas kita ing Twitter. Fitur utama yaiku kemampuan kanggo nambah hashtags ing shortcode. Nopo nopo Sacara sederhana, akeh wong sing riset Twitter kanthi aktif adhedhasar hashtag sing dituduhake. Kaya tembung kunci sing penting digoleki, tagar uga penting kanggo telusuran ing media sosial.

Salah sawijining kiriman sing paling populer yaiku dhaptar alat paneliten hashtag kasedhiya ing web Nanging kepiye para pemasar nggunakake salah sawijining alat kasebut kanggo ngenali hashtag paling apik kanggo nambah visibilitas nganyari media sosial.

Alesan kenapa tagar dadi populer amarga sampeyan ngidini kiriman sampeyan bisa dideleng dening pamirsa sing luwih akeh sing durung bisa nyambung karo sampeyan. Penting, sampeyan ngerti manawa digawe minangka layanan, minangka cara kanggo nyepetake proses nalika nemokake kiriman luwih akeh babagan topik sing sampeyan minat.

Kelsey Jones, Salesforce Kanada

Contone saka Salesforce nggunakake sawetara alat.

  • On Tagboard, rekomendasi kasebut kanggo mriksa statistik, sentimen, lan tagar sing gegandhengan ing macem-macem platform media sosial. Tujuan sampeyan kudu nemokake sing paling populer sing cocog banget karo topik update media sosial utawa artikel sing sampeyan maksud.
  • On Twitter, sampeyan bisa nggunakake fungsi telusuran sing akeh. Telusuri istilah ing kothak telusuran lan sampeyan duwe kemampuan kanggo nyuda asil liwat sawetara tab - ndhuwur (foto lan tweet), langsung, akun, foto, lan video. Sampeyan bisa nyaring telusuran ing Twitter utawa ing jaringan sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa nggoleki ing sekitar sampeyan kanthi geografis.
  • On Instagram, sampeyan mung kudu ngetik hashtag lan Instagram bakal nyaranake tag tren bebarengan karo jumlah postingane. Tambah hashtags sing kabeh relevan lan duwe jumlah sing mantep.

Nalika Twitter matesi karakter umum sing dituduhake ing update, kalebu tagar, Instagram ngidini sampeyan nuduhake nganti 11 tagar kanggo saben gambar utawa video sing dituduhake!

Mangkene tipku ... dadi konsisten! Bayangake pangguna sing nggoleki hashtag sing sampeyan tulis bebarengan karo puluhan akun media sosial liyane. Saiki, bayangake pangguna sing nggoleki hashtag lan asring nemokake konten lan update anyar sing digawe. Apa sampeyan mikir sing menehi kesempatan sing luwih apik kanggo ngetutake, nggawe kesadharan, nindakake akun, utawa pungkasane nindakake bisnis.

Bayangake pangguna sing nggoleki hashtag sing sampeyan tulis bebarengan karo puluhan akun media sosial liyane. Saiki, bayangake pangguna sing nggoleki hashtag lan asring nemokake konten lan update anyar sing digawe. Apa sampeyan mikir sing menehi kesempatan sing luwih apik kanggo ngetutake, nggawe kesadharan, nindakake akun, utawa pungkasane nindakake bisnis.

carane-riset-hashtags

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun informasi, Douglas. Aku pengin nambah pengalaman nganggo hashtag.
    - Instagram. Kuciwo amarga wong nggunakake spam lan konten sing ora cocog. Contone #sea mung nuduhake 4 gambar sing ana gandhengane karo segara lan liyane kanggo samubarang liyane nanging dudu segara.
    - Twitter. Kahanan luwih apik, nanging tetep ora apik. Sing dakkandhakake yaiku materi valusble kanthi tagar sing cocog lan ditawakake yen ora ana swara. Dadi kanggo narik kawigaten, sampeyan kudu nggunakake liyane, kayata gambar sing apik utawa nyebutake wong sing ana katrangan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.