Munggah Wit

pemasaran anggur

vine diluncurake setaun kepungkur lan wis sukses. Pikirake Vine minangka versi video Twitter, ing ngendi sampeyan ngrekam klip video sing cendhak lan upload. Ora kaget yen Twitter tuku Vine lan nggabungake muter video saka Twitter lan aplikasi ing kana. Nalika nggunakake aplikasi, kamera mung ngrekam nalika layar disentuh, ngidini sampeyan nindakake sawetara video sing apik.

Mangkene conto babagan cara Pemasar nggunakake Vine:

Bebarengan karo infographic, Tamba wis nulis postingan ing kenapa tuwuhing Vine kudu narik minat para pemasar. Dheweke kalebu stat sing menarik - miturut Unrulymedia, Vine bermerek kaping papat luwih cenderung dituduhake tinimbang video merek biasa. Apa merek sampeyan isih ing Vine?

infographic-munggah-saka-wit anggur

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.