RIP: Kabeh Database Ana ing Matt

lapangan

Jagad teknologi kelangan wong spesial wingi, kanca Matthew S. Theobald. Matt minangka wong sing apik tenan lan brilian, ngembangake lan ngrancang sarana kanggo ngindeks data jagad liwat Internet. Aku nulis babagan Internous sawise ketemu Matt sawise acara Smaller Indiana lokal taun kepungkur.

Matt nduwe sesanti lan ora kendel ngoyak. Suwene aku ndeleng dheweke, dheweke gugup metu asap ing bunder. Aku kenal dheweke lan banjur ngobrol babagan sesanti, kulawargane, Indianapolis lan nuduhake crita-crita edan. Kulo ngguyu cekakakan. Sawetara jam mengko, aku nggawa dheweke mulih lan kudu nerangake karo anak-anakku kenapa aku telat 4 jam. Matt minangka wong lanang sing kaya ngono - dheweke mung narik sampeyan lan sampeyan ora bisa ngrasakake kaya duwe kanca lawas ing sisih ndhuwur meja sampeyan.

Aku bakal ora sabar ngrungokake swarane Smokey Matt, watuk lan ngguyu nalika acara Smaller Indiana sabanjure. Aku ngerti yen dheweke berjuang kadang-kadang, dheweke dhewe jenius lan ora duwe dhukungan sing ndasari supaya bisa ngaso. Aku uga ngerti manawa sesanti dheweke bakal dadi kasunyatane, lan aku ngandhani manawa saben-saben wicara. Sampeyan bisa uga dudu Nomer Lingkungan Telusuran Internet sing ana asile, nanging sistem kaya kanggo ngatur data ing Internet bakal nyata sawetara dina.

Matt nate pesen sawetara ing Facebook kanggo aku bebarengan lan mangan bareng. Nanging aku sibuk banget, lan ora bisa kumpul. Dina Senen aku bakal menehi wektu kanggo pamitan karo kancaku.

Pemakamane Matt yaiku dina Senen 6/21, 12PM, Kuburan Lor Crown Cemetery. (Plot upacara kuburan 223)

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku lan Matt duwe janji golek kopi bareng dina Kemis. Dheweke seneng banget karo bukuku sing anyar, lan aku bakal menehi salinan kanggo dheweke dhewe.

    Kayane aneh yen dheweke ora muncul, ngelingi semangat sing biasa. Aku ngerti dheweke mesthine wis ana gandhengane lan aku bakal bali minggu ngarep.

    Nuwun sewu, kita kangen siji-sijine, Mat. Aku bakal pamitan dina Senen.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.