Video: Tetep, Menang, Tumbuh Kanthi Tengen Ing Interaktif

video terus menang kanthi bener ing blog teknologi pemasaran interaktif

Salah sawijining kunci sing wis diidentifikasi ing bisnis dhewe yaiku jinis pelanggan tartamtu minangka kunci sukses uga klien. Sawetara ana gandhengane karo sumber daya, sawetara karo industri sing ana lan umume ngakoni regane lan laba investasi. Kita umure mung 5 taun lan godaan ing sawetara taun pisanan yaiku njupuk klien sing bisa mlebu cek. Kita ora nindakake perkara kasebut maneh… kita ngati-ati banget babagan sing ngrekrut.

Ing skala sing luwih gedhe, aku yakin iki kunci sukses saben perusahaan. Akeh banget perusahaan sing meksa njaluk kontrak ing kontrak, lan banjur entuk masalah dhukungan, turnover pelanggan, tagihan lan regejegan layanan, lan salah pangarepan.

Tengen Ing Interaktif minangka sponsor lan kita uga kekancan apik karo perusahaan kasebut. Nalika bisnis ngupayakake aplikasi otomatisasi pemasaran, umume perhatian yaiku fokus, corong lan konversi anyar. Nulis ditrapake, menehi prioritas kanggo sawetara firmagraphics utawa prilaku sing pusatake ing saindhenging pelanggan ... nanging ana kesenjangan sing gedhe ing intelijen.

Kesenjangan kasebut yaiku manawa paling akeh sistem otomatis nemokake wong sing siyap mlebu ... nanging ora mbandhingake karo prilaku lan karakteristik pelanggan sampeyan saiki. Lan dheweke ora nggatekake tumindak lan karakteristik pelanggan saiki. Kita kabeh ngerti manawa luwih larang banget kanggo njaga pelanggan saiki tinimbang golek sing anyar.

Pemasaran dudu babagan jumlah pengunjung, prospek utawa konversi sampeyan. Pemasaran sing apik yaiku ngerti sapa pelanggan, golek sing luwih mirip, tetep bahagia, lan nambah hubungan karo dheweke. Right On Interactive ujar kanthi sampurna… Menang, Tetep, Tuwuh.

Download Saka Bukune Interaktif, Apa sing diarani Marketing Siklus saiki!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.