Skor lan Kualifikasi Pimpinan Media Sosial

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.22.17 AM

Aku wis nyoba nggayuh kanca-kanca ing Tengen Ing Interaktif kanggo sawetara wulan saiki ... wis ana wong sing ngramel ing saindenging industri sing nambah platform paling anyar. Andy Skirvin mandheg kantor lan mlaku liwat platform lan pancen nesu.

Sajake aku kelingan, aku wis martakake manawa media sosial minangka penguat kanggo pemasaran sampeyan ... lan mesthine kudu dilebokake ing strategi multi-saluran supaya bisa migunani. Right On Interactive wis nggawe platform apik tenan sing nggunakake data luar biasa sing diwenehake media sosial, ngidini sampeyan ngetung prospek kanthi cocog, lan menehi sampeyan metodologi sing gampang kanggo pamisahan lan ngotomatisasi komunikasi kanggo prospek sing spesifik karo tataran tuku sing ana.

Kumulatif-Response-Rate.JPGKeterlibatan sosial prospek karo perusahaan sampeyan bisa uga dadi link sing ilang sing sampeyan butuhake kanggo nemtokake ekspektasi ing endi siklus tuku. Mbok wis ngunjungi situs sampeyan ... nanging durung siap tuku. Media sosial, lengganan feed lan email nyedhiyakake sarana supaya prospek tetep kontak nganti siyap tuku.

Kanthi mirsani tumindake… nderek, seneng, tweet, retweet, mriksa… media sosial bisa mbantu mindhah prospek menyang langkah sabanjure ing siklus tuku. Kemampuan kanggo nyedhiyakake dalan lan mindhah prospek liwat saben tahap perawatan kanthi dramatis nambahake jumlah tim sing wis kasedhiya kanggo tim penjualan sampeyan. Kanan Interaktif klien duwe quadrupled sing nduweni kualifikasi nggunakake sing piranti lunak pemasaran siklus urip pelanggan.

Kesulitan, mesthi, nggabungake lan ngetung kabeh konten kasebut! Right On Interactive wis nindakake iki ing antarmuka sing cerdas sing ngidini perusahaan sampeyan nggunakake sing ana CRM (ie. Salesforce) lan ESP (yaiku. Tepat Target). Data sampeyan dikompolasi, dicetak, lan dipicu kampanye kanthi otomatis dieksekusi saka njero sistem kasebut.

Saka Skor Keterlibatan Interaktif

Sampel Skor Keterlibatan.JPG

Tengen ing Kampanye Interaktif lan Eksekusi Taktik

Program Kampanye Otomatis taktik.JPG

Umume perusahaan ora duwe sumber daya sing dibutuhake kanggo nyengkuyung lan mindhah pelanggan kanthi efektif liwat pipa penjualan ... mula kanthi sekedhik biaya salesmen utawa pemasar, platform kasebut bisa dingerteni kanthi sampurna.

  1. Temtokake tahapan lan kriteria gerbang kanggo siklus urip pelanggan.
  2. Gabungke pirang-pirang "silo" dadi basis data pemasaran profesional.
  3. Gawe proses pemasaran supaya sacara sistematis nyengkuyung petunjuk lan pelanggan.
  4. Nyedhiyakake bobot lan nilai kanggo profil lan skor keterlibatan.
  5. Selaras program pemasaran, kampanye lan taktik adhedhasar "ing endi hubungan".
  6. Ngluwihi metrik lan ukuran sing alus bathi.
  7. Nggabungake media sosial kanggo nutup lingkaran.

Tengen Ing Interaktif uga nyedhiyakake conto pelanggan ing konferensi Koneksi paling anyar:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.