Riffle: Goleki Plugin Twitter Chrome Iki Saiki!

plugin twitter chrome

Aku mung nulis babagan tresnaku sing dipimpin karo Twitter lan nuduhake sawetara alat sing apik ngatur pandherekipun Twitter. Mangkene alat liyane sing apik sing nembe ditemokake!

Riffle dening CrowdRiff punika Chrome Plugin sing nambah panel dashboard Twitter sing mbantu sampeyan ngenali lan nganalisa informasi babagan pangguna Twitter.

Riffle nyedhiyakake informasi kalebu kegiatan, keterlibatan akun, sumber tweet uga nyebutake lan afinitas sing paling apik. Yen sampeyan nggunakake Hootsuite, ing Riffle dening CrowdRiff kanggoHootsuite app minangka tambahan sing apik… nambah link menyang saben pangguna kanggo njupuk informasi luwih lengkap babagan akun kasebut:

Riffle

Bebarengan karoHootsuite, Riffle nambah nilai kanggo nggunakake Twitter Situs, Tweetdeck, Twilert, EnactTarget SosialEngage sing tepat, Saring, Sprinklr, Sparkcentral, SosialFlow, Meja Salesforce, MarketMeSuite, Sebutake, Kahanan, Lithium, Shoutlet lan Zendesk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.