Naga Reward: Insentifake Ulasan lan Tembung Pemasaran Mouth

ganjaran naga Wom

Mayoritas bisnis cilik percaya luwih saka setengah usahane diwiwiti saka rujukan, nanging 80% ngakoni yen ora duwe sistem kanggo ngasilake rujukan kanthi konsisten. Yen sampeyan kalebu 80%, sampeyan ora nggunakake strategi pemasaran sing duwe salah sawijining tarif konversi paling dhuwur kanggo strategi apa wae. Naga Pahala minangka platform pemasaran rujukan kanggo bisnis lokal. Kayane usaha cilik duwe kekuwatane program refer-a-kanca kanggo nambah dodolan.

Naga Pahala unik nggabungake testimoni klien, nuduhake sosial, lan hadiah rujukan kanggo ngasilake luwih akeh. Iku proses sing gampang:

  1. Ngundang - Bisnis nggunakake Reward Dragon kanggo ngirim undhangan pribadi menyang klien sing njaluk nulis testimoni cekak.
  2. tampilan - Sawise disetujoni dening bisnis, dukungan klien kanthi otomatis ditampilake ing situs web liwat widget Reward Dragon, lan ing kaca Galeri Kesaksian ing Reward Dragon.
  3. Share. Klien bisa nuduhake bisnis ing media sosial nggunakake kode rujukan pribadi. Kanca bisa njaluk kupon tabungan.
  4. Ganjaran. Nalika kanca nggawe tuku sing pertama, wong sing menehi rujukan entuk poin hadiah.

Ditempelake telung gambar nembak layar saka Anggota Naga Reward, Puptown Indy. Dheweke nyedhiyakake dandan, asrama, lan pelatihan. Puptown nawakake klien anyar $ 25 kanggo perawatan utawa perawatan awan / sewengi. Kanggo saben rujukan sing ditebus, klien banjur entuk $ 5 kanggo tuku sabanjure lan Puptown nyumbang $ 5 kanggo Hamilton County Humane Society.

Puptown nglaporake manawa tingkat nebus kupon saka klien anyar luwih dhuwur tinimbang iklan liyane sing digunakake, lan klien kasebut tuku ulang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.