Langganan Newsletter Ing Profil Twitter Minangka Win-Win Kanggo Pemasar Email lan Lengganan

Revue Langganan Newsletter ing Twitter

Ora rahasia manawa newsletter menehi garis komunikasi langsung karo para pamirsa, sing bisa menehi kesadaran lan asil sing luar biasa kanggo komunitas utawa produke. Nanging, nggawe dhaptar email sing akurat bisa mbutuhake akeh wektu lan gaweyan kanggo pangirim lan sing nampa. 

Kanggo sing ngirim, praktik paling apik kaya njaluk ijin pangguna kanggo ngubungi, validasi alamat email liwat pendekatan opt-in siji utawa kaping pindho lan njaga dhaptar email sampeyan dadi anyar kabeh bisa dadi akeh wektu. Perlu wektu lan nyoba lan kesalahan kanggo strategi apa sing paling cocog kanggo nambah dhaptar email.

Nanging, samubarang uga ora trep kanggo pangguna. Lengganan dhaptar email tanpa tuku produk utawa nggawe akun asring ateges ngganggu sing ditindakake. Bayangake iki: sampeyan mriksa telpon utawa laptop kanggo njaluk warta nalika ndeleng sumber warta favorit kasedhiya ing formulir email saben dina. Sampeyan pengin langsung entuk informasi menyang kothak mlebu, mula klik link kasebut. Sawise dialihake menyang tautan situs berita, sampeyan kudu ngerti papan mlebu email. Apa langganan ditawakake ing kothak pop-up? Utawa ana ing kothak warna sing ana ing sisih ngisor kaca? Sawise ngerteni lokasi iki (lan ngatur supaya ora terganggu karo judhul liyane), sampeyan ngetik alamat email, verifikasi manawa sampeyan dudu robot, banjur klik idin kanggo langganan.

Matur nuwun, proses iki bakal digawe luwih gampang lan luwih gampang diakses kanggo pangguna pungkasan lan uga sing duwe tanggung jawab nggawe dhaptar email.

Revue Miturut Twitter

Musim panas iki, Twitter wiwit mbukak pilot kanggo pangguna Android. Perusahaan wis nambahake fitur anyar menyang profil pangguna sing ngidini pangguna luwih gampang ngakses review, platform newsletter Twitter sing dipikolehi ing wulan Januari. Ing pilot iki, nalika pangguna mbukak profil Twitter saka pencipta utawa merek favorit, langganan buletin Revue mung sawetara prekara - a langganan klik, verifikasi email sing didunungi kanthi otomatis (defaulted menyang email sing disambungake menyang akun Twitter), banjur klik milih klik. Iki ngethok langkah-langkah tengah proses langganan buletin. 

Salah sawijining aspek paling apik kanggo fitur iki yaiku pangguna ora kudu ninggalake platform media sosial liwat tautan sing pangalihan. Yen gampang ditindakake, umume wong liya bakal melu. Ing pangertene, nawakake lengganan menyang buletin minangka pemasar lan nemokake konten sing sampeyan butuhake minangka pangguna bisa uga ora luwih gampang. 

Integrasi buletin Revue anyar karo Twitter bakal dadi aset sing apik banget kanggo merek lan kreator konten, saengga para penggemar mbukak dalan komunikasi liyane sing bisa uga durung dianggep sadurunge tanpa opsi iki. Bakal luwih gampang kanggo pangguna Twitter kanthi platform sing wis ditemtokake kanggo nambah penggemar sing wis melu konten karo dhaptar email.

Tukang nggawe buletin Revue uga ngidini sampeyan ngimpor feed saka situs web njaba supaya sampeyan bisa nyeret lan ngeculake kiriman sing pengin sampeyan lebokake.

Kanthi tambah akeh pemasaran media sosial, pangguna Instagram wis nemokake cara unik supaya akun Instagram bisa digunakake kanthi pemasaran email. Nanging, Twitter nyedhiyakake link langsung menyang pangguna kanggo mlebu email bisa uga nggawe kreator luwih gampang transisi konten utawa produk saka feed Twitter menyang kothak mlebu anggota komunitas anyar. Fitur iki bakal migunani banget kanggo merek lan kreator kanggo ngonversi media sosial ing ngisor iki dadi pelanggan, lan wiwit iku duwe potensi tanpa wates babagan cara milih monetisasi interaksi kasebut liwat email. 

Mlebu Kanggo Revue Gratis