Kamera Revolve: Sistem Dolly kanggo iPhone utawa DSLR

puteran kamera dolly ndhuwur video dolly teks grande

Kita wis nulis babagan peralatan ngrekam video dhasar saben bisnis kudu duwe yen pengin ngrekam video sing berkualitas kanggo bisnis. Yen sampeyan wis nate nonton video kanthi kualitas studio, sampeyan bakal weruh sistem trek lan dolly sing digunakake kanggo nyedhiyakake foto seluler sing unik lan lancar.

Regane $ 99, saiki sampeyan bisa duwe Nggawe sistem Dolly Camera kanggo DSLR utawa kanggo $ 139, smartphone sampeyan. Mangkene ringkesan babagan produk lan jinis nembak sing bisa sampeyan lakoni. Dheweke duwe sawetara aksesoris - malah duwe sistem trek sing bisa ditambahake!

Sistem Dolly Iphone

Miturut Kamera Revolve Situs:

Dolar kamera Revolve minangka platform kanggo njupuk rekaman video sing lancar lan dinamis. Sistem iki bisa nggawe macem-macem nembak pelacakan lan jepretan dolly puteran uga jangka wektu dinamis lan mungkasi fotografi gerakan. Kompatibel karo kamera apa wae, lan cocog kanggo digunakake ing kabeh permukaan lan ing sembarang lokasi.

As sing bisa disetel ngidini dolly lelungan kanthi garis lurus, utawa ing lengkungan rotasi ing sembarang sudut. Sistem kasebut nyakup kit sepur sing ngidini dolly digunakake ing sembarang lokasi supaya bisa video alus sanajan ing medan sing angel. Tambahake pipa / batang dhewe kanggo nggawe trek geser kanthi dawa apa wae! Saben penjepit rol utas kanggo nampa mounting tripod supaya sampeyan bisa nggunakake ril ing dhuwur apa wae, utawa nggawe rekaman slider utawa nolak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.