Revive Sosial: Repost Konten Sampeyan Lawas Kanggo Media Sosial

Nguripake Old Post

Yen sampeyan duwe publikasi WordPress kaya duweke sing duwe ewonan ewonan artikel, sampeyan bakal ngerti yen duwe konten apik tenan sing bakal mati ... mung amarga sampeyan ora promosi. Media sosial minangka papan sing apik banget kanggo ngasilake pengunjung sing relevan bali menyang publikasi sampeyan ... nanging tugas sing angel kanggo antrian lan gawe jadwal konten lawas iku kakehan sing kudu ditangani umume perusahaan.

Revive Old Post minangka plugin WordPress sing apik sing ngidini para penerbit lan perusahaan sing duwe pirang-pirang konten kanggo nguripake konten kasebut kanthi ngirim ulang menyang media sosial.

Revive Fitur Kirim lawas

  • Share menyang Media Sosial - Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Bisnisku - lan uga nggawa jaringan sosial saka Buffer. Intine, kabeh jaringan sosial sing paling populer didhukung. Revive Posting Lawas ngidini sampeyan nuduhake konten menyang macem-macem akun ing saben jaringan sosial sing didhukung. Ora ana watesan.
  • Kontrol Nuduhake - Apa sampeyan pengin nuduhake mung judhul kiriman, kalebu tagar, tambahake teks kustom tambahan utawa cekak link bareng. Revive Posting Lawas ngidini sampeyan nindakake, lan liya-liyane.
  • Gawe Hashtags kanthi Otomatis - Ayo Revive Posting Lawas nambah tagar sing dioptimalake kanthi otomatis kanthi njupuk saka kategori, tag, utawa uga kolom khusus.
  • Lacak Klik Sampeyan - Revive Posting Lawas bisa digunakake kanthi layanan nyingkat URL sing paling populer lan integrasi karo Pelacakan Kampanye Google Analytics. Iki ngidini sampeyan ndeleng sepira populer kiriman sampeyan lan ngawasi lalu lintas sing teka ing situs sampeyan saka Media Sosial.
  • Nuduhake Posting, Kaca, Media, lan Jenis Pos Khusus - Apa kiriman, kaca, gambar saka Perpustakaan Media WordPress, WooCommerce utawa Produk, Resep utawa Proyek Big Commerce; Revive Posting Lawas bisa dituduhake menyang akun media sosial.
  • Enggo bareng Kiriman Sampeyan Sanalika - Aja nganti kiriman sampeyan sirna sawise mung nuduhake siji media sosial. Revive Posting Lawas ngidini sampeyan nuduhake konten situs web kanthi rotasi.
  • Share Post ing Nerbitaké - Rampung nggawe konten sing apik tenan ing situs web sampeyan? Apa wis dituduhake karo akun media sosial sanalika sampeyan klik tombol nerbitake! Fitur iki uga bisa digunakake karo kiriman WordPress sing dijadwalake supaya bisa urip mengko.
  • Filter Tag lan Kategori Miturut Akun - Setel Tag, Kategori, lan taksonomi WordPress liyane sing pengin sampeyan ora dikatutake utawa dilebokake kanggo dituduhake kanthi basis per-akun. Yen kiriman duwe kategori sing dikecualian, mula ora bakal dituduhake menyang akun sing kategori kasebut ora dikatutake.
  • Nuduhake Variasi Pesen - Revive Posting Lawas ngidini sampeyan nambah macem-macem pesen khusus lan variasi hashtag menyang kiriman kanggo macem-macem macem-macem. Kirimake pesen kanthi macem-macem cara lan nemokake katrangan sing paling apik kanggo saham media sosial.

Coba Revive Kiriman Lawas

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Nguripake Old Post