Ulasan lan Ramalan

Crystal BallProBlogger duwe Proyek Panulisan Grup liyane sing hebat. (Sampeyan uga bisa melu!)

Darren kayane duwe pelatih pribadi kanggo blogging. Arang banget aku ndeleng kiriman ing ProBlogger iku dudu asli. Aku ngira Darren ngupayakake luar biasa kanggo nggawe blog luwih apik ing saindhenging Internet.

Proyek Nulis Grup iki bakal nggawe dhaptar kreatif, semangat, lan liya-liyane kanggo review taun kepungkur utawa prediksi kanggo taun mbesuk. Aku mutusake dadi kreatif lan nyoba kombinasi loro-lorone. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake ulasan pribadi babagan sing apik ing taun 2006 lan pikiranku babagan sing bakal apik ing taun 2007. Priksa prediksi ing taun 2007, kayane aku wis rampung nindakake dokumentasi babagan wilayah sing beda-beda. blog nutul lan mikir kanthi serius babagan arah sing bakal ditindakake saben topik.

Seneng! Kaya biasane, komentar diwenehake. Lan manawa sampeyan kudu nglacak ProBlogger supaya sampeyan bisa mriksa apa sing ditulis wong liya.

Kategori
Apik ing taun 2006
Apik ing taun 2007
programming
Ajax
Apollo (AIR)
music
iPod
Zune
Monitor
flat
Wide
blog
blog
Jaringan Blog
Piranti Lunak Blog
WordPress
Durung kanggo Bukak
search
Google
Google Khusus
Jejaring sosial
MySpace
Komunitas Niche
Suite Kantor
Microsoft
Google
Mods OS Komputer
Intel Mac nganggo XP
Intel PC nganggo OSX
Advertising
Dhasar konten
Dhasar prilaku
Marketing
email
Strategi Integrasi karo Web Email
aplikasi
Panyedhiya Layanan Aplikasi
Klien-Server liwat Net
Penyunting
WYSIWYG
Sunting-Ing-Panggonan
web
CSS
XHTML
browser
Internet Explorer
Firefox
server
Microsoft
Sun
hosting
Server Domain Virtual
Situs Kaleng
integrasi
REST API
Interaksi GUI
Reading
Buku Amazon
Buku Wates
warung
Starbucks
Caribou
Hiburan
Reality TV
Web Kasunyatan
Masalah Teknologi
Predator Online
SPAM
Bisnis
VC / ISP
Campuran
Takeran
Ndeleng Kaca
Interaksi Kaca
Doug
Single
dating

12 Komentar

  1. 1

    Aku setuju karo paling saka prediksi Doug, sanajan aku ora weruh Zune ndadekake akeh impact ing pasar pamuter media. Aku nulis dhaptar prediksi kanggo proyek nulis klompok.

    Good luck karo prediksi pungkasan 🙂

  2. 2

    Hi Brandon,

    Aku mesthi metu ing pang ing Zune! Utamane mung tuku sawetara iPod kanggo bocah-bocah nalika Natal. Iku longshot sandi.

    Thanks kanggo luck, aku butuh! Ngerti model mantan jutawan umur 25-30 taun sing seneng karo bapak tunggal sing seneng ngeblog ing kabeh wektu luang?

    🙂

    Doug

  3. 3
  4. 4

    Oh, cara sing apik kanggo ngirim prediksi, aku seneng! Batesan kudu mudhun ing rega lan nawakake luwih akeh opsi online, kalebu bagean pasar sing digunakake kaya Amazon, malah bisa nyedhaki ndemek kasebut.

    Kita uga melu ing proyek iki, mampir yen sampeyan entuk kasempatan!

  5. 5

    Salah sawijining perbandingan paling apik sing dakdeleng nganti saiki lan prediksi sing apik. Blog sampeyan wis ditonton saiki lol.

    Aku uga melu kontes iki. Mung ngenteni darren kanggo sijine ing kirim sabanjuré

    Aku feed blog sampeyan

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

    Fun kanggo ndeleng sing iPod diganti dening Zunes, kaya Windows XP wis pindah metu dening Mac OSX.
    Ora bisa ndeleng kedadeyan sing sepisanan (lan ing tingkat apa wae ora cepet banget), nanging mesthine ngarep-arep sing nomer loro dadi bener.

    (Hei, tegese kabeh pamilik PC sing duwe iPod saiki bakal entuk IntelMac lan nyelarasake karo sawetara piranti lunak Microsoft? Hm…)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.