Ulasan lan Ramalan

Crystal BallProBlogger duwe Proyek Panulisan Grup liyane sing hebat. (Sampeyan uga bisa melu!)

Darren kayane duwe pelatih pribadi kanggo blogging. Arang banget aku ndeleng kiriman ing ProBlogger iku dudu asli. Aku ngira Darren ngupayakake luar biasa kanggo nggawe blog luwih apik ing saindhenging Internet.

Proyek Nulis Grup iki bakal nggawe dhaptar kreatif, semangat, lan liya-liyane kanggo review taun kepungkur utawa prediksi kanggo taun mbesuk. Aku mutusake dadi kreatif lan nyoba kombinasi loro-lorone. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake ulasan pribadi babagan sing apik ing taun 2006 lan pikiranku babagan sing bakal apik ing taun 2007. Priksa prediksi taun 2007, rumangsa aku wis rampung nindakake dokumentasi babagan wilayah sing beda blog nutul lan mikir kanthi serius babagan arah sing bakal ditindakake saben topik.

Seneng! Kaya biasane, komentar diwenehake. Lan manawa sampeyan kudu nglacak ProBlogger supaya sampeyan bisa mriksa apa sing ditulis wong liya.

Kategori
Apik ing taun 2006
Apik ing taun 2007
programming
Ajax
Apollo (AIR)
music
iPod
Zune
Monitor
flat
Wide
blog
blog
Jaringan Blog
Piranti Lunak Blog
WordPress
Durung kanggo Bukak
search
Google
Google Khusus
Jejaring sosial
MySpace
Komunitas Niche
Suite Kantor
Microsoft
Google
Mods OS Komputer
Intel Mac nganggo XP
Intel PC nganggo OSX
Advertising
Dhasar konten
Dhasar prilaku
Marketing
email
Strategi Integrasi karo Web Email
aplikasi
Panyedhiya Layanan Aplikasi
Klien-Server liwat Net
Penyunting
WYSIWYG
Sunting-Ing-Panggonan
web
CSS
XHTML
browser
Internet Explorer
Firefox
server
Microsoft
Sun
hosting
Server Domain Virtual
Situs Kaleng
integrasi
REST API
Interaksi GUI
Reading
Buku Amazon
Buku Wates
warung
Starbucks
Caribou
Hiburan
Reality TV
Web Kasunyatan
Masalah Teknologi
Predator Online
SPAM
Bisnis
VC / ISP
Campuran
Takeran
Ndeleng Kaca
Interaksi Kaca
Doug
Single
dating

12 Komentar

  1. 1

    Aku setuju karo ramalan sampeyan Doug, sanajan aku ora weruh Zune menehi pengaruh gedhe ing pasar media player. Aku nulis dhaptar prediksi dhewe kanggo proyek nulis klompok.

    Untung karo prediksi terakhir sampeyan 🙂

  2. 2

    Hai Brandon,

    Aku mesthi metu anggota awak ing Zune! Apamaneh mung tuku sawetara iPod kanggo anak-anakku nalika natal. Iki longshot sandi.

    Thanks kanggo luck, aku butuh! Ngerti model tilas jutawan umur 25-30 taun sing seneng bapak-bapak sing gedhe-gedhe sing seneng blog ing kabeh wektu luang?

    🙂

    Doug

  3. 3
  4. 4

    Oh, cara sing apik kanggo ngirim ramalan, aku seneng! Border kudu regane murah lan nawakake luwih akeh opsi online, kalebu bagean pasar sing digunakake kaya Amazon, sanajan bisa nyedhak.

    Kita uga melu proyek iki, mampir yen sampeyan entuk kasempatan!

  5. 5

    Salah sawijining perbandingan paling apik sing dakdeleng nganti saiki lan prediksi sing apik. Blog sampeyan saiki ditonton lol.

    Aku uga melu kontes thius. Cukup ngenteni darren kanggo nyelehake ing jabatan sabanjure

    Aku menehi blog sampeyan

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

    Nyenengake yen iPod diganti dening Zunes, kaya Windows XP sing digeser dening Mac OSX.
    Ora bisa ndeleng prekara sing kedadeyan pisanan (lan apa wae ora cepet banget), nanging mesthi ngarep-arep kedadeyan sing nomer loro kasebut nyata.

    (Hei, iki tegese kabeh pamilik PC nganggo iPod saiki bakal entuk IntelMac lan nyelarasake karo sawetara piranti lunak Microsoft? Hm…)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.