Tinjau Aku! Blogging kanggo Dolar

Tinjau Aku!Kiriman sing Disponsori: ReviewMe

Nalika PayPerPost lan ReviewMe pisanan muncul, aku dadi kuciwa. Aku rumangsa 'blogging kanggo dolar' bakal ganti sing paling ala. Bengi iki aku weruh sawetara kiriman ing blog liyane sing ReviewMe pancen nggunakake sistem dhewe kanggo mbayar blogger kanggo mriksa dhewe. Aku narik kawigaten mula aku ndaftar kanggo mriksa.

Iki minangka konsep sing menarik. Adhedhasar ekspos blog sampeyan (Alexa, Technorati, RSS, lsp), blog sampeyan diwenehake kanthi jumlah dolar sing bakal dibayar nalika ngrampungake ulasan. Kanthi tembung liyane, sampeyan menehi ganti rugi adhedhasar jumlah wong sing maca blog sampeyan. Ora ide sing ala. Aku mikir iki bisa dadi pendekatan sing apik banget kanggo para pengiklan. Luwih saka iku…

ReviewMe ora prelu nulis review positif! Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa jujur ​​tenan. Aku ngira bakal narik kawigaten para pengiklan kanthi produk sing apik, nanging ReviewMe bakal ngusir para pengiklan sing ora sopan. Hei! Kayane apik kanggo kita kabeh, ta? Babagan sing paling pungkasan sing dakkarepake yaiku pandhita kanggo wong sing maca blog kanggo nyoba nggawe dhuwit sawetara. Iki bakal nggawe résiko para pamiarsa lan prekara sing wis dakkarepake kanggo nyoba. Aku ora duwe jeneng gedhe utawa miliaran dolar, mula aku cilik-cilik. Wong cenderung kesusu marang bocah lanang gedhe kasebut.

Siji liyane sing aku tresnani yaiku dheweke pengin sampeyan kudu jelas yen kiriman blog sing sampeyan ganti rugi:

Sampeyan kudu nyampekano manawa kiriman kasebut minangka kiriman mbayar kanthi sawetara cara. Mangkene sawetara ide: "Pos sing Disponsori:", "Ing ngisor iki minangka tinjauan mbayar:" "Iklan:".

Dadi saka sudut pandang bisnis, aku ngajeni layanan ReviewMe lan muga-muga sukses! Ana kalane aku pancen angel nyoba mikir postingan sing bakal dipasang, nanging aku macet ing antarane watu lan papan sing angel. Yen aku ora ngirim postingan saben dinane, aku pancen bakal weruh tren lalu lintas mudhun. Yen ngirim saben dina, aku bakal weruh lalu lintas munggah. Konten IS king karo blogku. Nanging, sing ora dakkarepake yaiku mbuang-buang wektu ing kene. Dadi, aku wis ngapura posting ing sawetara dina nalika aku ora duwe apa-apa sing bisa ditambahake kanggo obrolan kita.

Aku bakal nyoba ReviewMe kanggo sawetara wektu ... dudu minangka sumber penghasilan, nanging aku bakal bisa ndeleng manawa bisa ngisi 'kekosongan' ing ngendi aku kudu ngirim babagan sesuatu nanging ora cukup kanggo diterusake. Aku uga bakal jujur ​​karo sampeyan, lan menehi ngerti apa sing kedadeyan. Aku ora pengin nggawe resiko hubungan kita!

Dene layanan kasebut, terus maju. Aku kudu ujar manawa situs iki mbingungake! Ana bagean pengiklan lan bagean blogger. Cukup gampang kanggo nemokake sisih endi garis sing sampeyan lakoni, nanging situs kasebut ora disiyapake kanthi cara kasebut. Ana menu horisontal, menu kiwa, banjur pilihan ing area konten, menu sikil…. Aku isih kelingan ndeleng peringkat ing kana ing endi wae, nanging aku ora ngerti kepiye carane bisa bali mrana !!

Dadi… produk sing apik, migunani migunani. Saran kula yaiku supaya wong-wong ing ReviewMe nggambarake kabeh proses bisnis sing bakal ditindakake para pengiklan utawa blogger liwat situs kasebut ... registrasi, nambah blog, nambah review, nyiyapake pembayaran, lan liya-liyane banjur ngrancang antarmuka sekitar proses hirarki lan bisnis. Aku mikir bakal mbédakaké antara pangiklan lan kaca blogger lan proses. Duwe tombol ing ndhuwur siji-sijine rada aneh lan ora intuisi.

Ya wis! Iki Review kaping pisanan ing ReviewMe… saka ReviewMe! Muga-muga sampeyan ngapresiasi kamulyanku.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.