ReviewInc: Ngawasi, Nglumpukake lan Nuduhake Ulasan Online

ulasan inc

86% kabeh pelanggan gumantung karo review online nalika tuku apa-apa lan 72% ujar manawa ulasan online minangka alasan utama milih bisnis lokal. Bisnis adhedhasar perhotelan lan layanan bisa dikubur kanthi tinjauan online sing kurang apik. Lan kanggo bisnis sing dadi reputasi online sing kurang apik, kudu nglumpukake lan nuduhake ulasan anyar. Nindakake kanthi manual ing kabeh situs sing ditinjau bisa dadi tugas sing mokal. Ketik UlasanInc.

UlasanInc nawakake fitur ing ngisor iki:

  • Ulasan Monitor - platform ngawasi ngidini sampeyan nglacak review online liwat 100 situs review beda kanthi wektu nyata kanthi laporan saben dina sing rinci.
  • Nglumpukake Ulasan - sistem review sing nglumpukake umpan balik saka kabeh pelanggan kanthi pribadi nalika menehi umpan balik kanthi padha. Solusi otomatis yaiku seluler, siap tablet, email aktif, multi-basa, lan bisa dikustomisasi. Sistem kasebut ndandani ulasan sing ora apik kanggo nanggepi omah, nalika ngenali pengulas positif kanggo nuduhake.
  • Share Ulasan ing situs sing paling penting kanggo bisnis sampeyan. Iki tegese nalika pelanggan nggoleki bisnis sampeyan, dheweke bakal miwiti ndeleng review sing sampeyan karepake.
  • Paseksen Otomatis - kanthi alat kanggo nggabungake menyang situs web sampeyan dhewe.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.