Cara Nggawe Link Review kanggo Google, Bing, Yelp, lan Liyane…

Rating lan Ulasan Online

Cara utama kanggo nambah peringkat ing meh kabeh wong rating lan situs review or telusuran lokal yaiku njupuk review sing anyar, asring, lan luar biasa. Kanggo nindakake, sampeyan kudu luwih gampang kanggo para pelanggan! Sampeyan ora pengin mung njaluk dheweke golek ing situs lan menehi ulasan. Nggoleki tombol review bisa dadi frustasi.

Dadi, cara paling gampang kanggo njupuk ulasan kasebut yaiku nyedhiyakake link ing situs sampeyan, ing email, utawa uga liwat pesen seluler. Apike, umume layanan ora nawakake cara kanggo menehi link langsung! Dadi, kita bakal nemoni masalah kasebut ing kene:

Tautan Bisnis Review Google

  1. Priksa manawa sampeyan ngaku bisnis lan tetep dianyari Bisnis Google.
  2. Navigasi ing Kaca ID Google Place lan goleki bisnis sampeyan.
  3. Bisnis ID Tempat sampeyan bakal katon. Salin ID Panggonan sampeyan.
  4. Banjur tempel ID Place ing URL ing ngisor iki:

https://search.google.com/local/writereview?placeid={insert Place ID}

Bing Review Bisnis Link

  1. Priksa manawa sampeyan ngaku bisnis lan tetep dianyari Bing Places.
  2. Bing ora ngoleksi rating lan review maneh, mula ora kuwatir!

Yahoo! Tinjau Tautan Bisnis

  1. Yahoo! diuripake dhaptar bisnis menyang Yext.
  2. sampeyan bisa pratelan dhaptar sampeyan ing kene - priksa manawa sampeyan mung milih opsi gratis, ora prelu tuku akun Yext.
  3. Yahoo! dhaptar nerbitake ulasan Yelp.

Tinjauan Bisnis Ulasan Yelp

  1. Temokake bisnis sampeyan ing Yelp lan klik mung Jl kanggo golek kaca ulasan sampeyan

https://www.yelp.com/writeareview/biz/{your business ID}

Facebook Review Bisnis Link

  1. Navigasi menyang kaca Facebook lan cukup nambah / review / menyang URL:

https://www.facebook.com/{your business page}/reviews/

Review Bisnis Biro Bisnis sing luwih apik

  1. Telusuri bisnis sampeyan ing Situs web BBB.
  2. Ing sidebar sisih tengen, sampeyan bakal nemokake Kirim Review link:

https://www.bbb.org/{city}/business-reviews/{category}/{business}/reviews-and-complaints/?review=true

Link Bisnis Review Angie's List

  1. Klaim dhaptar bisnis sampeyan ing Situs Bisnis Angie's List.
  2. Ndhaptar akun pangguna gratis ing Dhaptar Angie.
  3. Mlebu lan goleki bisnis sampeyan banjur klik link review.

https://member.angieslist.com/member/reviews/edit'serviceProviderId={your service provider ID}

Priksa manawa menehi bookmark ing kaca iki, kita bakal terus nambah layanan tambahan nalika ngenali tautan tinjauan!

 

3 Komentar

  1. 1

    Pos sing apik amarga tautan kasebut bisa angel ditemokake. Cara sing luwih apik tinimbang ngirim link review kanggo para pelanggan, luwih dhisik takon yen dheweke seneng utawa ora seneng karo perusahaan sampeyan, banjur mung ngirim link review menyang sing seneng, lan takon apa sing bisa ditindakake supaya bisa luwih apik sing ora seneng. Menang peringkat sampeyan lan menang kanggo pelanggan sing ora seneng sing entuk perhatian lan perawatan pribadi.

  2. 3

    Sumber daya sing apik. Matur nuwun Minangka pamikiran tambahan - Aku wis nindakake iki luwih akeh ing sisih komersial kanggo pangembangan kaca web sing surem lan cahya - nalika entuk komentar * lisan * sing positif saka para pelanggan, aku nyoba nanggapi, “Matur suwun! Sampeyan kaya ngono ngomong. … Hei, saiki aku mikir babagan iki, yen aku arep menehi sawetara ukara sing sampeyan ucapake, apa bisa dakkirimi sampeyan supaya sampeyan disetujoni kanggo digunakake ing upaya pemasaran? " Iki ngidini aku frasa komentar kanthi jujur ​​kanthi cara sing bakal disengkuyung, nanging nggunakake verbiage lan aliran sing paling cocog karo kabutuhan pemasaran. Biasane dikirim menyang email nganggo formulir standar lan njaluk sign-off / persetujuan. Kanthi tambahan, kita bisa nyakup koleksi link ing dokumen kasebut lan njaluk supaya nyalin lan nempelake teks kasebut menyang situs sing disenengi, yen gelem menehi review. Iki minangka salah sawijining cara kanggo ngilangi gaweyan kasebut ing piring lan uga maca review kasebut kanthi bener. ”

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.