Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

rev

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki kita duwe proses produksi ing endi nggawe portebel studio podcast ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video. Banjur kita ngirim audio lan video kasebut transkripsi lan katrangan. Banjur menehi transkripsi menyang panulis sing nggabungake dadi artikel topik sing diterbitake ing blog klien utawa ngirim menyang situs industri pihak katelu.

Perusahaan sing digunakake kanggo iki yaiku Pdt, disaranake dening perusahaan video sing apik tenan sing digunakake, Sepur 918. Regane terjangkau, turnaround pancen luar biasa, lan kualifikasi transkripsi kasebut pancen misuwur. Nalika nyurung klien supaya luwih akeh video, kita uga pengin menehi katrangan video kasebut kanthi wektu nyata amarga akeh platform sing bakal pratinjau video tanpa muter audio. Rev nyedhiyakake layanan iki uga. Rev nawakake layanan ing ngisor iki:

  • Transkripsi Audio - tim transkripis njupuk rekaman audio lan transkripsi dadi akurasi 99%. Upload file liwat web utawa Aplikasi Transkripsi iPhone, lan entuk transkrip lengkap sanalika 12 jam. Transkripsi ditindakake dening wong, dudu piranti lunak pangenalan ucapan, saengga bisa njupuk luwih akeh nuansa lan akurasi sing luwih dhuwur tinimbang piranti lunak. Rev bisa ngatasi meh kabeh jinis format audio (kalebu MP3, AIF, M4A, VOB, AMR, lan WAV).
  • Transkripsi Video - tim transkripis njupuk rekaman video lan transkripsi dadi akurasi 99%. Upload file sampeyan liwat web, lan entuk transkrip lengkap sanalika 12 jam. Rev profesional video kanthi manual nerjemahake aspek lisan lan penting sing penting ing video sampeyan lan larasake frasa kanthi kaping layar. Rev bisa ngatasi meh kabeh jinis format video (kalebu MP4, WMV, M4A, MOV, AVI, VOB, AMR, WMA, OGG). Rev uga duwe integrasi karo Youtube lan Kaltura.
  • Video Katrangan - Kabeh file caption tundhuk karo FCC lan ADA lan memenuhi syarat Seksi 508. Katrangan tundhuk karo standar Apple, Amazon, Netflix, Hulu lan liyane. Pelanggan bisa milih ing pirang-pirang format file katrangan (kabeh ora dikenani biaya tambahan): SubRip (.srt), Scenarist (.scc), MacCaption (.mcc), Timed Text (.ttml), Quicktime Timed Text (.qt.txt) , Transcript (.txt), WebVTT (.vtt), DFXP (.dfxp), Cheetah .CAP (.cap), Spruce Subtitle File (.stl), Avid DS Subtitle File (.txt), Facebook siap SubRip (.srt ), XML (.xml), lan liya-liyane. Kirim file video sampeyan, link menyang video sing disimpen (platform video online, FTP, Dropbox, lsp), utawa integrasi karo API. Sampeyan bakal nampa file katrangan sing bisa digunakake kanthi langsung, upload menyang platform pilihan online (kayata Vimeo, Wistia), utawa muat menyang piranti lunak editing video (kayata Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro).
  • Subtitle Video sing Diterjemahake - Rev nggawe file subtitle basa asing kanggo video. Penerjemah profesional nggunakake file cap master sing disetujoni pelanggan lan video sampeyan kanggo nggawe file subtitle ing macem-macem basa lan format. Kanthi gawan, Rev file subtitle uga FCC lan ADA. Basa terjemahan kalebu Arab, Bulgaria, Kanton, Tionghoa (tradisional & saderhana), Ceko, Denmark, Walanda, Farsi, Prancis, Georgia, Jerman, Yunani, Ibrani, Hindi, Hungaria, Italia, Indonesia, Jepang, Korea, Norwegia, Polandia, Portugis (Brasil), Portugis (Portugal), Romania, Rusia, Slowakia, Spanyol (Eropa, Amerika Latin, Hispanik Amerika), Swedia, Tagalog, Thai. Turki, Ukraina, lan Vietnam.

Rev asring nulis video kanggo sinau online, pelatihan, iklan, materi pemasaran, film layar, film independen, lan meh kabeh jinis rekaman liyane. Rev bisa nulis cathetan rapat, grup fokus, riset pasar, wawancara tesis, data eksperimen, podcast, video dawane, lan meh kabeh jinis rekaman liyane. Judhul audio lan video regane $ 1.00 saben menit video, duwe akurasi 99%, lan turnaround 24 jam, kanthi jaminan 100%.

Coba Rev Dina Iki!

pambocoran: Kita nggunakake link rujukan ing postingan iki lan diganjar saben pelanggan anyar sing nggawa Rev!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.