Bali babagan Investasi Media Sosial

ROI saka Media Sosial

Media sosial duwe janji sing luar biasa minangka media kanggo nggayuh hubungan antarane pelanggan utawa klien lan bisnis sing nyedhiyakake produk utawa layanan kasebut. Akeh perusahaan sing langsung mlumpat, nanging ROI angel dipahami amarga ora asring entuk penghasilan langsung utawa langsung.

Sadurunge sampeyan bisa nyetel program sosial supaya sukses, kudu dingerteni apa kegiatan sing sejatine nyopir ROI ing sosial. Apa pemasaran konten, wawasan sosial, utawa upaya pembelaan lan retensi kayata layanan pelanggan sosial? Salesforce gabung karo Altimeter kanggo nerbitake panelitian sing fokus ing topik iki, ROI manajemen media sosial.

Temuan saka riset kasebut pancen ana laba investasi kanggo upaya media sosial, nanging ditrapake liwat efisiensi lan kedewasaan. Efisiensi perlu amarga nggawe strategi media sosial mbutuhake integrasi lan otomatis kanggo gawe jadwal, ngatur, ngawasi, lan nanggapi acara media sosial.

Kematangan dibutuhake kanggo mesthekake yen ana proses sing dikelola kanggo nambah keterlibatan media sosial ing ngisor iki lan ngukur pengaruhe kanthi akurat. Nyatane, ROI media sosial, kaya sing diukur karo perusahaan skor promotor net, tikel kanthi mateng.

Download Laporan Lengkap

Priksa infographic, ROI Manajemen Media Sosial, kanggo ngerti taktik sosial apa sing nyebabake ROI sosial lan fungsi apa sing sampeyan butuhake ing platform sosial kanggo unggul.

ROI Media Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Strategi lan target media sosial beda kanggo saben bisnis. Nalika sawetara bisnis bisa ngerteni manawa media sosial minangka papan sing cocog kanggo nganakake kontes utawa ngirim diskon, bisa uga tumindak sing bener kanggo kabeh bisnis. Penting kanggo tetep identitas karo merek sampeyan.  

    • 2

      Pancen setuju, @nickstamoulis: disqus! Lan aku mikir kadang kita fokus ing ROI kanggo mbenerake saben dhuwit lan ora prelu. Kadhangkala, luwih becik yen jenenge sampeyan metu tanpa ngarep-arep yen dolar bakal udan!

  2. 3

    Wah, data kasebut migunani banget lan menarik. Matur nuwun kanthi sanget!
    Media sosial pancen minangka media sing paling misuwur, saiki nggunakake media pemasaran. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.