Bali babagan Investasi Media Sosial

ROI saka Media Sosial

Media sosial duwe janji sing luar biasa minangka media kanggo nyipta hubungan antarane pelanggan utawa klien lan bisnis sing nyedhiyakake produk utawa layanan kasebut. Akeh perusahaan sing langsung mlumpat, nanging ROI angel dipahami amarga ora asring entuk penghasilan langsung utawa langsung.

Sadurunge sampeyan bisa nyetel program sosial supaya sukses, kudu dingerteni apa kegiatan sing sejatine nyopir ROI ing sosial. Apa pemasaran konten, wawasan sosial, utawa upaya pembelaan lan retensi kayata layanan pelanggan sosial? Salesforce gabung karo Altimeter kanggo nerbitake panelitian sing fokus ing topik iki, ROI manajemen media sosial.

Temuan saka riset kasebut pancen ana laba investasi kanggo upaya media sosial, nanging ditrapake liwat efisiensi lan kedewasaan. Efisiensi perlu amarga nggawe strategi media sosial mbutuhake integrasi lan otomatis kanggo gawe jadwal, ngatur, ngawasi, lan nanggapi acara media sosial.

Kematangan dibutuhake kanggo mesthekake yen ana proses sing dikelola kanggo nambah keterlibatan media sosial ing ngisor iki lan ngukur pengaruhe kanthi akurat. Nyatane, ROI media sosial, kaya sing diukur karo perusahaan skor promotor net, tikel kanthi mateng.

Download Laporan Lengkap

Priksa infographic, ROI Manajemen Media Sosial, kanggo ngerti taktik sosial apa sing nyebabake ROI sosial lan fungsi apa sing sampeyan butuhake ing platform sosial kanggo unggul.

ROI Media Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Strategi lan tujuan media sosial beda-beda kanggo saben bisnis. Nalika sawetara bisnis bisa nemokake manawa media sosial minangka papan sing apik kanggo nganakake kontes utawa ngirim diskon, iki bisa uga ora dadi tindakan sing tepat kanggo kabeh bisnis. Penting kanggo tetep setya karo identitas merek sampeyan.  

    • 2

      Setuju banget, @nickstamoulis:disqus ! Lan aku mikir kadhangkala fokus ing ROI kanggo mbenerake saben sen lan ora perlu. Kadhangkala pancen apik kanggo njaluk jeneng sampeyan ing kana tanpa ngarep-arep yen dolar bakal mudhun!

  2. 3

    Wah, data iki migunani banget lan menarik. Matur nuwun sanget!
    Media sosial pancen minangka salah sawijining media pemasaran sing paling misuwur lan digunakake ing jaman saiki. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.