Pira Sampeyan Mbayar Analitik Gratis?

barb-jones.pngBarbara Jones saka blog Stellar Thoughts nggawe wawancara kanggo dheweke Sesi Strategi CRM podcast nggunakake Skype. Aku kesengsem banget karo kualitas audio (nganti manuk sing ana ing latar mburi apartemenku). Kita ngrembug Analytics minangka sakabehe uga kenapa ana sing bener-bener mbayar Analytics Paket.

Barb mbantu bisnis cilik kanthi implementasi, penyebaran lan strategi solusi manajemen hubungan email lan pelanggan (CRM) diarani Infusionsoft. Aku ora nutupi kabeh alasan ing podcast nanging ana sawetara:

  1. Paling mbayar Analytics panyedhiya uga nyedhiyakake implementasi lan pelatihan uga. Mbukak mbayar Analytics paket kaya Webtrends bisa menehi sampeyan kesempatan kanggo ngakses atusan laporan. Ing Google, sampeyan kudu nambah lan ngowahi profil, lan nggawe laporan kustom. Ora nyenengake yen sampeyan durung nate nindakake jinis kerja sadurunge!
  2. Google Analytics duwe ketinggalan serius ing panangkepan data lan duwe watesan babagan jumlah data sing dijupuk. Kurang cacat sing serius yen sampeyan kudu responsif karo bisnis online.
  3. Amarga dheweke ora nyoba supaya tetep bisa memenuhi permintaan, mbayar Analytics panyedhiya duwe sumber daya kanggo terus ningkatake produke. Webtrends, contone, duwe integrasi seluler, Facebook Analytics integrasi, pangukuran media sosial, mart data pengunjung lan API sing kuat kanggo narik data.

Intine kadang gratis kasedhiya kanthi biaya. kanthi Analytics, Aku yakin manawa biaya penting kanggo bisnis ukuran menengah lan gedhe sing bisa menehi pengaruh gedhe marang strategi pemasaran inbound yen bisa ngenali peluang penghasilan. Tanpa wangsulan sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan sing gedhe, dheweke mung mbuang-buang wektu lan dhuwit kanthi aplikasi gratis.

Mangkene podcast:

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/2010/04/WebAnalyticso-StellarThoughts.mp3]

One comment

  1. 1

    Aku mikir manawa alat gratis apik kanggo perusahaan cilik sing butuh arah umum kanggo pemasaran. nanging perusahaan sing luwih gedhe, luwih akeh investasi ing pemasaran, luwih akeh analisis sing kudu dianakake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.