E-mail Desain ulang: 6 Fitur sing Perlu Mikir maneh

Nggawe desain ulang email

Gumantung karo sing sampeyan takoni, email wis ana udakara 30 nganti 40 taun. Regane jelas, karo aplikasi sing kalebu ing aspek sosial lan profesional ing urip. Nanging sing katon jelas yaiku teknologi e-mail sing ketinggalan jaman. Akeh cara, e-mail digawe maneh supaya tetep relevan karo kebutuhan pangguna saiki.

Nanging sepira kerepe sampeyan bisa mikir apa-apa sadurunge ngakoni manawa wis wancine wis kliwat? Nalika miwiti mriksa jebakan e-mail lan ngenali babagan asil dandan, sampeyan bakal mulai beda kaya 'e-mail 2.0' yen dibangun lan diluncurake dina iki. Apa fitur sing bakal dilebokake utawa apik? Lan apa sing bakal ditinggalake? Apa desain anyar menehi pinjaman aplikasi liyane?

Yen kita bakal nggawe email saiki, iki ana enem dhasar sing bakal dadi platform email anyar. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging yen bisa nggunakake sistem iki, aku bakal dadi kemah sing luwih seneng lan efisien ...

Ora ono alamat email maneh

Kothak mlebu pancen rame. Sejatine, miturut Grup Radicati, 84% email sing ditampa dina iki minangka spam. Amarga iki gampang banget: alamat e-mail mbukak. Kabeh sing dibutuhake yaiku alamat email lan 'voila' - wis ana ing kothak mlebu. Ing E-mail 2.0, bakal ana sistem adhedhasar ijin sing duwe siji pengenal. Lan pengenal iki bakal tetep pribadi minangka nomer ponsel.

Kothak mlebu bakal ilang

Sawise entuk 'identifikasi' lan cara ijin kanggo pangguna kanthi bener, kita bisa nyingkirake kothak mlebu. Yo, kothak mlebu. E-mail 2.0 luwih apik kanggo bisnis lan pelanggan yen saben 'obrolan' utawa saben utas pesen ngliwati 'ember kabeh' ember, uga kothak mlebu. Pipa langsung antarane bisnis lan anggota pamirsa bakal dadi asil dandan sing disambut dening akeh.

Interaksi sing aman

Sifate mbukak alamat email lan akeh spam uga ateges kita wis biasa karo virus, upaya phishing, lan scam. Kanthi ora integritas, apa wae sing bisa 'dikenani biaya' dilarang. Dadi, kanthi e-mail 2.0, kita pengin bisa mbayar tagihan, mlebu dokumen rahasia lan milih properti intelektual. Iki mung bisa kedadeyan yen saluran sing dienkripsi kanthi aman dibukak ing antarane pangirim lan panampa kanthi njamin non-penolakan.

Komunikasi wektu nyata kanthi akuntabilitas

Nalika ngirim pesen email, apa sing kedadeyan? Apa sampah, dicekel filter spam, diwaca, ora digatekake? Sejatine yaiku; kowe ora ngerti. Kanthi e-mail 2.0, akuntabilitas lan pelaporan bakal dadi ngarep lan utama. Kaya dene kerjane sms, email kita mbesuk bakal adhedhasar messenger lan nyengkuyung interaksi langsung kanthi nyata. Tansah aktif lan efisien.

Mobilitas

Wutah seluler sing cepet nuduhake manawa bisa dadi platform sing dirancang kanthi mung nggunakake panggunaan seluler. Urip luwih cepet banget tinimbang sing ditindakake 30 taun kepungkur, banjur ngilangi email sing dawa lan grafis HTML sing ora ana gunane. Wong luwih seneng komunikasi nggunakake mung sawetara tembung, biasane liwat platform obrolan. Dadi e-mail 2.0 kudu njamin koneksi sing luwih apik; cekak, tepat wektu lan dirancang kanggo diwaca ing ponsel ora preduli ing endi panampa ing jagad iki.

Fobia lampiran

Sanajan iki bisa diarani akeh banget ing urip kita, referensi khusus iki kanggo file sing nempel menyang email sing dikirim. Rata-rata wong Amerika nggunakake udakara enem menit saben dina kanggo nggoleki lampiran lan file. Iki artine telung dina produktivitas sing ilang saben taun. E-mail 2.0 mesthi mangertos lampiran apa sing ditampa lan ngatur kanthi tepat. File siji iki ing kene, pindhahake sing kene. Tandhani sing iki kanggo mbayar lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.