Pemasaran Email: Analisis Retensi Dhaptar Pelanggan Sederhana

Retensi

Subscriber penylametan duwe oyot ing industri koran. Pirang-pirang taun kepungkur, aku kerja ing perusahaan Pemasaran Database sing spesialisasine ing Langganan Koran Analytics. Salah sawijining metrik kunci babagan segmen lan pemasaran kanggo prospek langganan yaiku kemampuan kanggo 'nahan'. Kita (ora mesthi) pengin pasar menyang prospek sing ora bisa ditahan kanthi apik, mula yen pengin entuk prospek sing berkualitas, kita bakal masar menyang tetanggan lan rumah tangga sing wis dingerteni kanthi apik. Kanthi tembung liya, dheweke ora entuk spesial 13 minggu banjur dijamin, dheweke pancen bakal nganyari lan tetep tetep.

Kanggo nganalisa sepira kinerja produk lan kinerja pemasaran, kita bakal terus nganalisis retensi pelanggan. Iki bakal mbantu kita tetep target. Kajaba iku, iki uga bakal ngewangi kita ngramal pirang-pirang pelanggan sing bakal lunga lan nginep supaya bisa gawe jadwal kampanye akuisisi. Ing wulan musim panas, nalika ana wong sing plancongan, kita bisa golek prospek retensi sing endhek supaya mung bisa ngetung (jumlah pelanggan = dolar pariwara ing industri koran).

Kurva Retensi

Kurva Retensi

Napa Sampeyan kudu Nganalisis Retensi Dhaptar?

Aku kaget tenan, yen diwenehi regane alamat email, para pemasar email durung nggunakake Analisis Retensi. Analisis Retensi kanggo pelanggan email migunani amarga sawetara sebab:

  1. Kanthi penylametan sing sithik, nglaporake sampah / spam sing dhuwur. Ngawasi retensi dhaptar sampeyan bakal mbantu sampeyan nggawe reputasi lan ngindhari masalah pangiriman karo Panyedhiya Layanan Internet.
  2. Nyetel target retensi minangka sarana sing paling apik kanggo njamin konten sampeyan ora bisa diapusi. Sejatine bakal menehi pitunjuk babagan kaping pirang-pirang sampeyan bisa mbebayani konten sing kurang apik sadurunge pelanggan mutusake jaminan.
  3. Analisis retensi bakal menehi katrangan manawa dhaptar sampeyan wis ngrusak lan pirang-pirang pelanggan sing kudu terus ditambahake kanggo njaga dhaptar lan; asile, target penghasilan sampeyan.

Cara Ngukur Retensi lan Gegayutan ing Dhaptar Pelanggan Email

Tuladha sing wis dakkirim ing kene pancen wis digawe, nanging sampeyan bisa ndeleng kepiye carane bisa mbantu. Ing kasus iki, (deleng denah) ana penurunan 4 minggu lan liyane 10 minggu. Yen iki minangka conto nyata, aku bisa uga menehi sawetara konten dinamis ing sekitar 4 minggu sing nambah zip ing kampanye! Sami ing minggu 10!

Kanggo miwiti, spreadsheet sing digunakake kanthi dhasar njupuk saben pelanggan lan ngetung tanggal sing diwiwiti lan tanggal langganan (yen wis ora langganan. Priksa manawa mriksa petungan - dheweke nindakake tugas sing apik kanggo ndhelikake info sing kudune kosong lan mung ngetung kanthi syarat.

Sampeyan bakal weruh kothak sing diasilake nduweni total dina langganan yen wis langganan. Iki minangka informasi sing bakal digunakake ing bagean kapindho analisis kanggo ngitung tingkat retensi saben minggu.

Dina Pelanggan

Kurva retensi cukup standar ing industri apa wae sing ngukur lengganan, nanging uga bisa digunakake kanggo nganalisa retensi industri liyane - pangiriman panganan (pinten kiriman lan sepira kerepe sadurunge ana wong sing golek barang sing apik ... bisa uga 'thanks' khusus sadurunge titik wis tumata), potongan rambut, penyewaan film… sampeyan menehi jeneng lan bisa ngetung atraksi lan retensi kanggo klien sampeyan.

Penjaga klien biasane luwih murah tinimbang entuk sing anyar. Sampeyan bisa nggunakake Analisis Retensi kanggo ngetung lan ngawasi kurva retensi.

Kanthi conto palsu, sampeyan bakal weruh yen mung kanggo njaga dhaptar, aku kudu nambah 30 +% pelanggan sajrone sawetara wulan. Saiki ora ana standar Pemasaran Email kanggo Analisis Retensi - mula gumantung karo industri lan kampanye, retensi lan atraksi dhaptar bisa beda-beda kanthi dramatis.

Download Spreadsheet Retensi Excel

Spreadsheet Retensi

Download Spreadsheet Sample Excel

Iki mung conto dhasar sing dakkirim kanggo kiriman iki. Nanging, ngemot kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nganalisa retensi sampeyan. Cukup klik tengen grafik ing ngisor iki lan tindakake 'Simpen Minangka' kanggo ndownload spreadsheet sing wis dibangun kanthi lokal.

Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nglakokake jinis analisis ing dhaptar, ayo dakcritakake! Pancen migunani nalika sampeyan uga duwe data rumah tangga, demografi, prilaku, konten, lan biaya. Iki ngidini sampeyan nindakake sawetara pamisahan sing luar biasa kanggo target pemasaran lan konten sing luwih apik menyang pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.