RetargetLinks: Tampilake Iklan ing Konten sing Sampeyan Nuduhake

retargetLinks

Amarga merek sampeyan dadi panguwasa online, ora samesthine sampeyan nulis ulang lan nerbitake kabeh warta sing diterbitake ing kana. Nyatane, akeh situs lan sumber daya sing duwe wewenang luwih akeh tinimbang merek sampeyan. Amarga padha nindakake tugas sing hebat, nuduhake artikel bakal mbantu kredibilitas lan panguwasa sampeyan kanthi online.

Mesthi wae, sing bakal nguntungake yaiku kemampuan sampeyan ngarahake lalu lintas menyang artikel kasebut lan banjur menehi ajakan-tumindak sing ndadekake prospek bali menyang tawaran sampeyan. Kanthi RetargetLinks, iku sabenere sampeyan bisa nindakake karo iklan spanduk sing target. RetargetLinks ditemokake link retargeting lan teknologi paten, dadi siji-sijine perusahaan sing nawakake layanan iki.

RetargetLinks nawakake kabeh platform kanggo sing seneng kesederhanaan: sawise nggawe link cendhak, pangguna bisa nyeret lan nyelehake iklan spanduk lan ngatur kampanye tampilan iklan saka dasbor sistem.

Yen sampeyan wis duwe piksel Facebook, LinkedIn utawa Twitter, sampeyan uga bisa nggunakake sistem kasebut kanthi gratis (sampeyan kudu mbukak kampanye iklan ing sisihane). Dheweke uga ngidini sampeyan nggunakake URL merek dhewe kanthi gratis.

Iki pancen angel banget, supaya sampeyan bisa nuduhake tautan liwat email, sosial, utawa uga liwat Google Adwords, menyang situs sing mbantu sampeyan nggawa informasi sing bakal menehi motivasi supaya para pamaca ngeklik link sampeyan. Ora mung iku, sampeyan kudu ngatur pariwara kanthi presisi mutlak!

Pemasar bisa nggunakake Link Retarget kanggo:

  • Retarget konten maneh - temokake artikel sing nggayuh target pamirsa, nuduhake artikel kasebut, lan pasang pariwara ing artikel kasebut lan puluhan liyane udakara rong minggu.
  • Retargeting email - nuduhake artikel ing email menyang situs pihak katelu, lan pasang pariwara ing artikel kasebut lan puluhan liyane sajrone rong minggu.
  • Retargeting media sosial - nuduhake warta lan informasi ing saluran sosial sampeyan, banjur drive bali menyang pariwara pariwara ing situs kasebut.
  • Telusuri target ulang - targetake kabeh sing ngeklik Google Adwords kanthi iklan spanduk udakara rong minggu sawise ngeklik Google Adword sampeyan.

Dheweke uga wis dirilis a Ekstensi Chrome supaya para pemasar bisa nyepetake link langsung menyang Hootsuite, Buffer, Facebook, Twitter lan liya-liyane tanpa kudu mbukak RetargetLinks saben wektu.

RetargetLinks nampilake iklan liwat kabeh ijol-ijolan utama, kalebu Google, Rubicon Project, Pubmatic, OpenX, BrightRoll, Pulsepoint, millennialmedia, Aerserv, Adap.tv, LiveRail, mopub, lan AppNexus. Ora perlu langganan, cukup mbayar pariwara sing sampeyan lakoni kanthi $ 8 CPM ($ 8 saben 1,000 pariwara).

Cekak Link Pertama Sampeyan Nggawe Akun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.