Napa (lan Kepiye) Nggabungake Retargeting menyang Strategi Digital Sampeyan

retarget maneh

Retargeting, praktik nyedhiyakake pariwara kanggo wong sing sadurunge nggawe sampeyan online, wis dadi kekasih ing dunia pemasaran digital, lan ana sebab sing apik: pancen kuat lan efektif banget.

800p HowItWorks RTCore

Retargeting, kanthi macem-macem wujud, bisa dadi pelengkap strategi digital sing ana, lan bisa mbantu sampeyan entuk luwih saka kampanye sing wis sampeyan lakoni. Ing kiriman iki, aku bakal nutupi sawetara cara para pemasar bisa nggunakake retargeting kanggo nambah kekuwatan saluran sing wis digunakake. Nanging pisanan, iki minangka latar mburi liyane babagan teknologi kasebut:

Kepiye lan Napa Retargeting Bisa

Ing bentuk sing paling gampang, retargeting nggunakake cookie browser sing sederhana lan anonim kanggo nyedhiyakake pariwara khusus kanggo wong sing wis ngunjungi situs web sampeyan nanging lunga tanpa tuku. Iki efektif banget amarga fokusake pariwara sampeyan karo wong sing wis kenal lan bisa uga kepengin produk utawa layanan sampeyan. Iki ngidini sampeyan nambah konversi ing antarane pihak sing minat lan tetep sithik biaya kanthi nyimpen dolar iklan kanggo pamirsa sing paling mumpuni.

Teknologi sing padha uga bisa ditrapake kanggo macem-macem interaksi pelanggan liyane, kayata mbukak email, lan bisa dadi komplemen sing efektif banget kanggo alat pemasaran liyane sing digunakake kanggo nggayuh klien anyar utawa sesambungan karo sing saiki.

Retargeting kanggo Pemasar Panelusuran

Yen sampeyan nyawisake anggaran pinunjul kanggo Panelusuran PPC, retargeting meh mesthi bakal ditambahake ing arsenal digital sampeyan. Iklan telusuran minangka salah sawijining cara paling kuat kanggo nyopir lalu lintas awal menyang situs sampeyan, nanging pinten lalu lintas kasebut konversi ing kunjungan pertama? Yen sampeyan kaya umume pemasar, mayoritas wong sing nggawa menyang situs sampeyan ora langsung ngonversi, yen kabeh padha ngonversi. Mangkene retargeting. Retargeting mbantu sampeyan nambah konversi ing antarane prospek terkenal sing wis ngunjungi situs sampeyan, nanging durung tuku.

Yen sampeyan gumantung banget karo telusuran PPC, sampeyan bakal mbayar dhuwit kanggo nggawa wong liya menyang situs sampeyan, lan retargeting bisa mbantu sampeyan nggedhekake bathi kasebut. Yen sampeyan nggunakake kaca kebangkrutan khusus kanggo lalu lintas telusuran sing mbayar, gampang banget kanggo target pengunjung maneh saka kaca kebangkrutan.

Retargeting kanggo Pemasar Konten

Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo pemasar konten wis nggawe pamaca biasa dadi pelanggan. Sanajan pemasaran konten minangka cara sing efektif banget kanggo nyengkuyung kunjungan web anyar, ROI positif asring banget angel digayuh. Nyengkuyung dhaptar email lan nambah nilai kanthi konsisten bisa mbantu, nanging bisa uga ora mesthi cukup. Yen sampeyan sukses ngarahake lalu lintas menyang konten sampeyan, nanging sampeyan ora bisa ndeleng konversi sing dikarepake, retarget bisa mbantu.

Sampeyan bisa nggawe target maneh pengunjung sing mbukak situs sampeyan kanggo maca konten sampeyan, lan ngajak supaya mriksa kaca produk lan layanan. Konten nggawe pamirsa sing relevan kanggo bisnis sampeyan, lan retarget bisa mbantu sampeyan ngowahi pamirsa dadi pelanggan.

Retargeting kanggo Pemasar Email

Pemasaran email minangka alat pokok kanggo akeh pemasar digital. Yen sampeyan fokus ing email, bisa uga ora jelas kepiye alat pariwara ditampilake kaya retargeting bisa mbantu kanthi efektif, nanging retargeting email minangka alat sing sampurna kanggo para pemasar email.

Retargeting email ngidini sampeyan ngirim iklan tampilan menyang sapa wae sing mbukak email, klik utawa klik. Bayangake manawa kabeh wong sing mbukak email bisa ndeleng merek sampeyan nalika browsing web mengko? Pancen bisa ditindakake retargeting email. Sampeyan mung bisa ngirim email kanthi akeh tanpa ngrampungake dhaptar, lan retarget email menehi kesempatan kanggo tetep ana ing ngarep panampa email tanpa menehi pesen email sing gedhe banget.

Yen sampeyan ragu-ragu miwiti kampanye tampilan amarga wis nglakokake kampanye pemasaran sing sukses, rasa wedi sampeyan bisa uga ora bisa dibenerake. Retargeting bisa mbantu sampeyan entuk luwih akeh saka saluran sing wis digunakake, apa wae saluran kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.