Retarget ing Facebook nganggo AdRoll Retargeting

nggawe ulang fbx

Retarget ing Facebook bisa digunakake kaya liyane retargeting strategi Yen pengunjung ninggalake situs sampeyan tanpa ngonversi, retarget ing Facebook bisa nampilake Iklan Facebook utawa nambah langsung ing feed Facebook News (beta) nalika pengunjung ing Facebook mengko. Retargeting bakal nggawa sawetara pengunjung bali menyang situs sampeyan supaya bisa ngrampungake konversi.

Kanthi AdRoll, pengiklan bisa nggunakake data pihak kapisan kanggo retarget pengunjung situs ing Facebook. Klien rata-rata AdRoll wis ngasilake 16x mbuwang iklan ing Facebook Exchange, nggawe kampanye anyar dadi komplemen apik kanggo target pemasaran ulang tradisional. Klien rata-rata AdRoll wis duwe 16x ngasilake bathi pariwara, nyopir sawetara nomer sing luar biasa saliyane upaya retargeting tradisional.

Laporan awal saka Facebook nuduhake manawa iklan feed Facebook News (beta) entuk kinerja sing luwih apik - 20 nganti 40 kali CTR luwih dhuwur tinimbang iklan Facebook Exchange standar.

5 Tips AdRoll kanggo Pemasaran Ulang Facebook

  1. Syarat Kreatif - Nyedhiyakake judhul sing cekak lan apik kanthi file 100px x 72px .jpg utawa .gif.
  2. Katon Paling Apik - Nggawe font, warna, gambar lan ajakan tumindak bisa nggawe prabédan antara CTR sing murah lan sing dhuwur. Muter kreatif paling ora saben 2-3 minggu kanggo nyegah lemes iklan: Jendhela rotasi bisa beda-beda gumantung karo tutup frekuensi lan jumlah pangguna ing dhaptar pangguna.
  3. Tarik waé - Jalanake macem-macem promosi lan nyoba penawaran gratis, diskon, promo sedina, utawa program loyalitas kanggo nyurung penggemar utawa sales Facebook tambahan. Tanda baca lan grammar minangka kunci kanggo narik perhatian pangguna.
  4. Apa sing kudu dilakoni - Nyengkuyung keterlibatan kanthi takon ing judhul, Kapitalisasi tembung sing narik kawigaten kayata FREE or SALE. Selehake tandha seru lan pethikan sing bakal nggedhekake ajakan-kanggo-tumindak. Pilih gambar lan warna sing katon cetha ing biru / putih Facebook. Priksa manawa sampeyan bisa nggawe jaring kanthi nyoba sawetara iklan.
  5. Apa sing Ora Bisa ditindakake - Gunakake singkatan utawa jargon sing bisa uga ora dingerteni karo masarakat umum. Tandha logo kajaba merek sampeyan wis kondhang. Mbangun iklan Facebook kaya iklan tampilan umum - wenehi konteks lan ngormati ringkes. Gawe ajakan-ajakan sing ringkih. Lali pelanggan ing Facebook kanggo sosialisasi.

Mlebu kanggo a nyoba gratis karo AdRoll dina iki, dheweke ora duwe minimal, ora ana maksimal lan ora duwe kontrak jangka panjang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.