Endi Pengecer sing Mbuwang Dolar Pariwara?

Toko

Katon yen ana sawetara perubahan dramatis ing ngarep ritel babagan pariwara. Teknologi digital nyedhiyakake kesempatan sing bisa diukur sing nyebabake asil luwih gedhe - lan pengecer nyathet. Aku ora bakal salah tafsir asil kasebut amarga mikirake tradisional lan pemasaran digital. Masalah canggih. Contone, pariwara ing televisi, saya akeh target target pamirsa adhedhasar wilayah, prilaku, lan wektu.

Pola pikir kinerja nyebar ing para pemasar ritel saiki. Akibaté, ana asil kenaikan paling gedhe ing iklan online sing bisa ditargetake, langsung, lan ditargetake. Randy Cohen, presiden Persepsi Pengiklan

Pengalaman digital uga nambah pengalaman ritel, kaya sing bubar dirilis ing Laporan Industri Ritel InMoment 2016. Mbok menawa sawetara pangeluaran pariwara kudu diganti karo pengalaman konsumen kanthi online. Temuan kalebu:

  • Konsumen nglampahi kaping pindho ing toko nalika wis dibantu anggota staf
  • Belanja konsumen 2.2 kaping luwih nalika ngunjungi situs web merek nalika ing toko
  • Belanja konsumen mundhak kaping papat nalika para pembeli melu loro staf lan situs web merek. Luwih akeh pitulung sing ditampa konsumen, digital utawa manungsa, mula dheweke luwih seneng nggunakake.

Amarga nyuda biaya pemasaran email nggawe aku kepengin weruh manawa biaya pemasaran email mudhun utawa pai saluran wis tambah, saengga anggaran rata-rata diganti saka email menyang saluran liyane sing butuh perhatian. Pemasaran email minangka dhasar saka strategi digital ritel utawa commerce, dadi muga-muga pengecer ora nyuda upaya pemasaran email.

Salah sawijining pitakon sing luwih menarik, miturut pendapatku, yaiku manawa toko ritel kudu nggunakake agensi khusus ritel. Tanggepan kasebut negatif banget. Iki bisa uga nuduhake masalah sing beda, kemampuan agensi supaya bisa terus maju karo teknologi lan tren konsumen. Akeh agensi sing ngluncurake spesialisasi data gedhe, media sosial, pengalaman seluler, omnichannel, lan media digital sing ndukung marketing - ngluwihi industri ritel.

Mangkene infographic saka AdWeek, Pengiklan Eceran Katon Ngarep:

Statistik Pariwara Eceran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.