Kepiye Pengecer Nganggo Keuntungan ing Peluang E-commerce Internasional Natal iki?

preinan eceran

Kanthi pasar global kanggo e-commerce lintas batas saiki diregani £ 153 milyar ($ 230bn) ing 2014, lan diprediksi bakal mundhak dadi £ 666 milyar ($ 1 triliun) ing taun 2020, kesempatan bisnis kanggo pengecer UK ora nate luwih gedhe. Konsumen internasional saya seneng blanja saka omah-omahane dhewe lan iki luwih apik sajrone preinan, amarga ngindhari akeh wong lan stres sing ditindakake belanja ing Natal.

Panaliten saka Indeks Digital Adobe nyaranake musim perayaan taun iki saiki nuduhake 20% saka belanja online ing saindenging jagad. Kanthi natal nyedhiyakake dhuwit kanggo pengecer, merek sing ambisius kudu nggawe proses sing pas kanggo entuk kesempatan online - ora mung ing omah, nanging ing jaban rangkah.

E-niaga internasional njanjeni akeh potensial bathi kanggo para pengecer amarga nawakake merek kemampuan sadurunge kanggo ngembangake bisnis kanthi internasional, saéngga bisa nawakake barang-barang marang para pelanggan ing pasar asing, tanpa prelu ana fisik. Komitmen kanggo ngirim pengalaman blanja kanthi lancar bakal dadi tenaga penjualan global online Natal iki.

Masalahe, akeh pengecer asring kesusu kanggo cocog karo penjualan kelairan ing pasar internasional. Iki amarga macem-macem alangan salib kanggo e-commerce kayata tarif pengiriman sing dhuwur, bea impor sing ora dingerteni, pengembalian sing ora efisien, lan kesulitan ndhukung mata uang lokal lan cara pembayaran. Masalah kasebut nyebabake bobot anyar ing iklim Natal sing kompetitif ing layanan pelanggan sing kurang bakal ngirim pembeli ing panggon liya.

Aturan utama perdagangan internasional yaiku, supaya sukses, pelanggan kudu seneng pengalaman blanja kanthi apik preduli saka dununge. Pengecer ora nate nganggep pelanggan lintas batas minangka kelas loro. Supaya pelanggan internasional tetep terlibat, pengecer kudu nggawe manawa penawaran regional sederhana, lokalisasi lan transparan.

Papat pertimbangan ing ngisor iki minangka kabutuhan:

  • Duwe macem-macem opsi pengiriman kanthi rega sing cukup. Digandhengake karo iki, nyediakake proses ngasilake sing gampang lan bebas risiko iku penting banget kanggo saben pelanggan nalika nginstal kanthi yakin bisa tuku online karo sampeyan.
  • Nawakake mata uang lokal; ana sawetara perkara sing ora dibayar kanggo para pembeli online tinimbang kebutuhan kanggo ngetung biaya ing mata uang dhewe nalika browsing, ora kalebu kahanan sing durung mesthi kurs.
  • Tansah tujuan supaya pikiran pelanggan dadi gampang. Aja ana kemungkinan kejutan ala kanggo pelanggan (kayata biaya bea cukai lan biaya penanganan saka operator) kanthi ngerteni babagan biaya kasebut.
  • Ing kasus paling umum, aja nganti narjamahake konten situs web utawa nggawe situs lokal. Tugas kasebut mbutuhake investasi sing dhuwur lan biasane ngasilake sing murah, mula aja nganti tumindak nganti sampeyan wis bener-bener kabukten ana ing pasar.

Merek ora bisa nglirwakake kesempatan e-commerce lintas batas ing Natal iki. Nggawe iki ora mesthi mbutuhake investasi wektu lan investasi sumber daya; pengecer bisa nemokake mitra global kanggo layanan sing luwih apik lan memenuhi ekspektasi penjualan internasional, dadi ROI dadi positif global

Mitra teknologi kaya Global-e bisa nyengkuyung para pengecer kanggo nyedhiyakake pengalaman e-commerce internasional sing lancar lan nawakake level layanan layanan sing penting ing pasar ritel sing kompetitif. Tanpa jaminan pengalaman lokal, wektu sing akurat kanggo pangiriman utawa akurasi babagan total biaya penjualan, pengecer bakal ora kesandhung lan ndeleng konsumen ora tuku utawa pindhah menyang situs pesaing kanthi klik - dudu risiko sing pengin sampeyan lakoni pelanggan Natal iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.