Pengecer Ngapikake Pengalaman lan Pendhasilan Nyetir nganggo Pesen Teks

infografik olahpesen sms ritel

Statistik gedhe banget yen konsumen mbayar luwih akeh lan melu luwih akeh karo perusahaan sing nawakake pengalaman panganggo kanthi komunikasi sing tambah. Pesen teks wis berkembang dadi salah sawijining metode komunikasi universal sing digunakake para pengecer kanggo nambah pengalaman pelanggan lan ngasilake penghasilan.

OpenMarket bubar Laporan Pesen Seluler Eceran conducted dening Pengecer Internet, milih 100 profesional ritel e-commerce babagan panggunaan olahpesen SMS kanggo keterlibatan pelanggan.

SMS ora duwe masalah yen ilang ing email utawa disaring dadi filter sampah. Lan pesen teks asring dikonsumsi sajrone detik nalika dikirim - langsung menyang piranti seluler panampa. Kasunyatane, 79% pengecer nyumurupi tambah paningkatan utawa nambah pengalaman pelanggan nggunakake olahpesen teks

  • 64% konsumen seneng SMS tinimbang swara minangka saluran layanan pelanggan
  • 75% milenial seneng pesen SMS kanggo pangiriman, promosi, lan survey
  • 77% konsumen bisa uga duwe pemahaman positif babagan perusahaan sing nawakake SMS
  • 81% konsumen frustasi amarga disambungake karo telpon utawa komputer kanggo layanan pelanggan

iki infographic saka OpenMarket visual nggambarake industri ritel online kesempatan sing ora kejawab nalika nerangake SMS, utawa olahpesen teks. Olahpesen teks tetep dadi saluran komunikasi sing kurang migunani sing duweni potensi bisa ngasilake luwih akeh tinimbang saiki.

Pesen Teks Pengecer

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.