Aja Nyepelekake Pengaruh Toko Bata lan Mortar

Wutah Toko Eceran

Bubar nuduhake sawetara conto babagan carane Perusahaan IoT (Internet of Things) bisa uga duwe pengaruh gedhe saka penjualan toko eceran. Anakku mung nuduhake crita karo aku babagan ritel sing nuduhake statistik sing suram babagan pembukaan lan penutupan toko ritel.

Nalika jurang panutupan terus saya tambah, penting kanggo ngakoni manawa negara iki terus mbukak luwih akeh toko ritel. Malah Amazon, sing diarani pembunuh ritel, nggarap pengecer lan mbukak toko dhewe. Nopo nopo Pengalaman pelanggan. Kasunyatane yaiku konsumen Amerika isih pengin ndemek produk sing dituku uga ninggalake toko - lan sampeyan mung bisa entuk ing toko ritel.

Beda karo panemume, toko bata lan mortir isih ana lan ora bakal enggal lunga. Ora, iki dudu narasi emosional sing gampang nglirwakake kasunyatan, nanging minangka refleksi saka apa sing dipikirake konsumen lan kepiye kinerja pasar ritel tradisional (offline) ing sawetara taun kepungkur, sanajan ana toko ritel online sing tuwuh saben taun . Universitas Rutgers

Perkiraan kanggo taun 2018 isih proyek luwih saka 91.2% kabeh penjualan bakal kedadeyan ing toko eceran, mung kari 8.8% saka penjualan online

Infographic iki digawe dening Sarjana Seni Online Universitas Rutgers ing Administrasi Bisnis program, lan nggambarake statistik lan kepiye toko ritel adaptasi karo layanan pelanggan sing luwih apik, pengalaman pelanggan, teknologi seluler, kasunyatan campuran, lan swasana toko. Sampeyan bisa uga wis ndeleng transformasi sing kedadeyan, ing endi toko katon luwih akeh tinimbang ruang pamer tinimbang gudang.

Statistik Toko Eceran Bata lan Mortar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.