8 Tren ing Teknologi Perangkat Lunak Eceran

Tren Teknologi Piranti Lunak Eceran

Industri ritel minangka industri ageng sing nindakake akeh tugas lan kegiyatan. Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug babagan tren paling dhuwur ing piranti lunak ritel. Tanpa ngenteni akeh, ayo pindhah menyang tren. 

  • Pilihan pambayaran - Dompet digital lan gerbang pembayaran sing beda nambah keluwesan kanggo pembayaran online. Pengecer entuk cara sing gampang nanging aman kanggo memenuhi syarat pembayaran para pelanggan. Ing cara tradisional, mung awis sing diidini minangka metode pembayaran sing nyiptakake akeh kasusahan, mengko panggunaan kertu debit lan kertu kredit diwiwiti kanthi gampang nanging proses akeh langkah lan akeh wektu. Ing jaman saiki kabeh jembatan wis nyebrang lan masarakat wiwit milih dhompet digital kanggo nyimpen dhuwit lan mbayar. Iki mbantu nyepetake pambayaran kanggo para pelanggan lan sekaligus, para pengecer entuk keuntungan kanthi biaya transaksi sing luwih murah. 
  • Kesadharan Sosial - Pelanggan uga prihatin babagan kegiatan sosial, lan kesadaran sing ditindakake dening perusahaan. Pengecer tetep meksa nindakake kegiatan sing ramah lingkungan. Unit bisnis mutusake kanggo nyuda panggunaan plastik, bahan kimia, kulit, wulu, lan liya-liyane supaya tetep ramah lingkungan. Akeh unit bisnis milih kemasan biodegradable kanggo mbantu alam. 
  • Prediksi Analytics - Industri ritel bisa digunakake kanthi data sing akeh lan dadi data-driven. Data mangsa sing bakal ditemtokake bisa mbantu para perusahaan njupuk keputusan sing luwih cerdas lan nganalisis macem-macem bidang kayata dinamika lan laporan tuku, prilaku konsumen, tren, lan nganalisa perjalanan. Pola tumindak lan kegiyatan pelanggan bisa mbantu nyuda produk sing ora dituku lan ningkatake penjualan liyane kanthi ndeleng pilihan lan minat pelanggan. Pola diskon para pemasok uga bisa dingerteni lan tuku bisa ditrapake kanggo entuk tawaran sing paling apik.
  • Aplikasi Web - Aplikasi adhedhasar browser sing ngerti lokasi ora mbutuhake undhuhan aplikasi seluler lan dadi solusi amarga nyedhiyakake macem-macem keuntungan kayata gampang nganyari, dhukungan dhasar sing padha, kerangka kerja sing grapyak, responsif banget, ora mbutuhake kualitas tinggi internet, masing-masing gampang digunakake dening mesin telusuran lan uga ndhukung kabar. 
  • Kacerdhasan gawéyan - Pesen lan robot cerdas mbantu bisnis kanthi nyimpen kabeh data finansial lan sistem kasebut bisa menehi rekomendasi khusus, nemokake produk sing bener, pandhu arah gampang, preferensi pelanggan, lan liya-liyane. 
  • Pitulungan Swara - Pelanggan nggunakake asisten swara ing lelungan blanja kanthi online karo Amazon Alexa, google site, Siri lan akeh liyane minangka kanca ing mobil lan pembantu omah. Pengecer milih teknologi iki lan nggoleki swara adhedhasar ritel. Asisten swara cenderung luwih dipercaya amarga luwih cepet lan gampang diakses kanthi cara kerja tanpa tangan. Iki uga ana watesan kasusahan ing generasi asil telusuran, browsing kanthi angel amarga akeh dhaptar asil telusuran lan sawetara liyane.
  • Pelacakan Inventaris - Pengecer mesthi kudu ngatur akeh kegiatan bebarengan lan mbutuhake alat manajemen lan luwih akeh fitur kanggo ngatur lan tetep nglacak inventaris. Fitur paling anyar sing kasedhiya ing piranti lunak ritel kalebu rantai pasokan otomatis, sistem manajemen, ramalan penjualan, deteksi obyek saham, analitis real-time, lan liya-liyane. Kabeh mau bisa mbantu nyuda akeh pengecer kanthi ngatur akeh kegiyatan kanthi online. 
  • Panelusuran Visual -  Panelusuran visual minangka salah sawijining kesempatan bisnis liyane sing tren sing saiki wis diwiwiti. Panelusuran visual ngidini pangguna gampang nemokake produk sing wis suwe digoleki. Iki nggawe pangguna luwih cedhak tuku amarga asil telusuran cocog banget karo sarat sing dibutuhake. 

Iki minangka sawetara tren paling dhuwur ing piranti lunak ritel lan kanthi owah-owahan teknologi lan nganyari, luwih akeh tren sing terus ditambahake ing industri. Kanggo dhaptar teknologi piranti lunak ritel sing paling dhuwur lan paling ditingkat, priksa Techimply.

Piranti Lunak Eceran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.