Eceran + Telusuran Lokal = Wishpond

wishpond eceran

Ora diraguhi manawa e-commerce duweni pengaruh gedhe marang ritel ... nanging ora kira sepira gedhene monitor sampeyan, ora bakal bisa ngganti toko ritel lan nutul produk kasebut. Utawa pengiriman gratis uga bakal dadi sulih metu saka toko karo barang sing sampeyan karepake saiki. Wingi-wingi aku tuku juicer saka Bed Bath lan Beyond. Aku maca akeh ton babagan online lan malah ditawani diskon ing salah sawijining situs… nanging aku kepengin mulih lan nggawe gelas jus veggie pertama ing awan mau ... ora suwene seminggu.

Wishpond ngarep-arep dadi media ing antarane toko ritel lan online, nyedhiyakake paling apik kaloro jagad. Iki bisa dadi kesempatan sing apik kanggo toko ritel sing nate nyuda adol supaya bisa narik perhatian online sing cocog.

Saka situs Wishpond:

  • Wishpond nemokake produk sing dikarepake saka toko cedhak sampeyan. Mesin belanja lokal Wishpond nggoleki toko ing toko lan menehi peta babagan tawaran paling apik ing kutha. Ora ana maneh ngenteni pangiriman, ora ana biaya pengiriman maneh. Entuk apa sing sampeyan karepake dina iki.
  • Penawaran ing kanthong sampeyan, ing endi wae sampeyan lunga. Aplikasi iPhone kita ngluwihi tenaga blanja lokal. Goleki app kanggo nglacak kesepakatan ing cedhak titik sing sampeyan adeg, apa sampeyan blanja ing dalan utawa browsing saka omah sing nyenengake.
  • Nggawe Kepinginan: entuk rega sing bakal sampeyan senengi. Pengin supaya telusuran produk lokal bisa menehi hasil kanggo sampeyan? Gawe Wish ing produk sing disenengi, lan Wishpond bakal menehi tandha yen rega mudhun, temokake produk sing padha karo rega sing dikarepake lan ngirim penawaran khusus saka toko ing toko sing bakal cocog karo rega kasebut.
  • The Pusat Pedagang Wishpond nguatake para pengecer lokal kanthi gampang promosi produk lan tawaran, menehi para pembeli pilihan toko lokal sing luwih milih.

Mangkene video cendhak layanan kasebut:
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = UKP3-FIHtmU]

Lan yen sampeyan ora mangu manawa ritel wis ganti, iki sawetara statistik apik saka Wishpond ing infographic sing nggambarake babagan pitulungane.
infographic industri ritel

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.