7 Piwulang Kanggo Eceran Ing Jaman E-Niaga

toko fashion ritel modern.png

E-Commerce njupuk alih industri ritel sak menit. Luwih angel nggawe toko bata lan mortir tetep luwih angel.

Kanggo toko bata lan mortir, dudu babagan nyedhiyakake inventaris lan ngatur akun lan penjualan. Yen sampeyan mbukak toko fisik, sampeyan kudu pindhah menyang level sabanjure. Menehi pembeli sing apik Alesan kanggo nglampahi wektu kanggo teka ing toko sampeyan.

1. Nyedhiyakake Pengalaman, Ora Mung Produk

Akeh liyane kanggo toko bata lan mortir tinimbang mung adol produk fisik. Menehi pengalaman lan alasan kanggo bali menyang toko sampeyan. Makane liyane lan luwih akeh toko konsep sing duwe daya tarik lan mbangun ceruk kanggo awake dhewe.

Away minangka salah sawijining toko konsep ing Soho. Ing kene sampeyan bisa blanja produk plancongan. Loro lawang sing ana ing toko kasebut katon kaya rong toko sing beda-beda.

Ngganti Kanggo Luwih

Toko fisik sampeyan ora bisa katon padha ing pirang-pirang taun, utawa malah pirang-pirang wulan. Para pembeli ditawakake data spontan sing akeh banget kanthi online. Owahi tampilan lan aran toko sampeyan kanthi berkala menehi dorongan sing apik lan pungkasane adol.

Nggarap desain lan tata letak toko, lan produk sing sampeyan adol. Toko fisik sampeyan bisa entuk manfaat saka strategi sing padha karo tanggalan konten kanggo pemasaran digital.

crita minangka toko sing adhedhasar ing New York. Toko kasebut direnovasi dhewe lan katon anyar meh saben wulan. Tema anyar saben wulan liyane nerangake desain lan nilai merek. Semono uga supaya pelanggan ngerti apa sing adol lan menehi informasi babagan acara sing dianakake ing wulan kasebut. Penjualane saya tambah tikel loro sajrone 2 taun kepungkur.

2. Nggawa Wong Karo

Ngatur acara minangka cara liya kanggo narik pelanggan. Kelas fitness, kursus, lokakarya, ngluncurake buku lan kegiyatan interaktif liyane minangka cara sing apik kanggo narik minat.

kamar minangka butik anyar ing New York sing nyedhiyakake edhisi winates eksklusif lan karya seni lan desain unik. Dheweke nganakake resepsi makan malam kanthi kolaborasi karo majalah PIN-UP sajrone Desain Miami. Iki mbantu mbangun komunitas lan ndadekake pelanggan dadi pelanggan sing setia.

3. Tim Kreatif Kudu Kudu

Kanggo nyedhiyakake pengalaman lan ora mung produk, butuh kreatifitas. Menehi luwih penting kanggo tim kreatif lan pemasaran. Priksa manawa sampeyan duwe konten sing menarik. Mesthekake yen wis dimanfaatake kanggo nambah dodolan. Iki nggawe merek sampeyan tetep seger.

Dadi Kandel Lan Coba Barang Anyar

Ngenalake konsep anyar, lan nginstal artikel ing toko kreatif bakal overhead. Tanggung risiko sing diwilang lan ramalan data sing ditliti.

4. Fokus Nganggo Hubungan Pelanggan

Aspek unik toko bata-n-mortir yaiku kauntungan kanggo ketemu lan pengaruhe pelanggan kanthi langsung. Apa sing angel ditindakake situs web, kanthi grafis super kreatif lan nulis persuasif, bisa ditindakake kanthi eseman sing nyenengake lan nulungi toko sampeyan. Nglatih staf sampeyan supaya pengalaman blanja dadi grapyak lan nyenengake kanggo para pelanggan bisa nggayuh adol kanthi cara sing gedhe. Sawise duwe pelanggan sing bola-bali, sampeyan bisa nemokake pilihan lan bisa uga cocog.

5. Omnichannel Eceran Apa Trik

E-commerce dadi luwih kuat kanthi kompetisi cutthroat. Saka raksasa kaya amazon, eBay, lan Alibaba nganti wiwitan kayata Boxed, Checkr, lan Slack, iku sawijining pasar angel kanggo saingan.

Penjualan e-commerce ritel ing AS yaiku diramal bakal tuwuh saka 396.7 milyar dolar AS ing 2016 dadi luwih saka 684 milyar dolar AS ing taun 2020. Sanajan dodolan online isih mung nuduhake bagean saka kabeh penjualan ritel — udakara 8.4%. 42% pangguna Internet ing AS wis tuku barang kanthi online paling ora saben wulan.

Buku lan elektronik minangka favorit kanggo para pembeli online. E-commerce ana ing tataran sing pendekatan siji ora bisa digunakake. Eceran Omnichannel minangka pendekatan sing paling apik.

Sinau Kanggo Ngembangake

Blanja seluler minangka tren sabanjure ing e-commerce. Ing taun 2016, kira-kira udakara 136 yuta pangguna tuku paling ora sepisan saka piranti seluler. Nomer iki diprakirake bisa nggayuh 162.8 yuta ing taun 2019. Yen sampeyan dadi pengecer e-commerce, enggal golek aplikasi.

6. Gunakake Kauntungan

Beda karo toko fisik, e-commerce ora diwatesi dening ruang lantai. Dadi gunakake sifat dinamis lan virtual saka model bisnis iki.

Tekan saka data Analytics minangka mupangat kanggo e-commerce sing nggawe keajaiban bisnis kanthi maneka cara. Data Analytics bisa ndorong ritel E-commerce ing domain ing ngisor iki:

  1. Manajemen Rantai Pasokan: data kanggo produk wiwit saka gudang nganti pelanggan.
  2. Deteksi Penipuan Pedagang / Pelanggan: Ana algoritma sing ngidini para pedagang prédhiksi penipuan lan ngindhari.
  3. Analytics Merchant: Pengecer online terus-terusan butuh cara anyar kanggo ngembangake. Kanggo nyetel rega sing cocog yen dibandhingake karo rega pasar, iki bakal migunani.
  4. Optimisasi rega: Nindakake rekomendasi rega ing macem-macem platform ritel online. Iki ditindakake kanthi proses otomatis sing bereaksi marang gerakan pasar lan pesaing kanthi intervensi manungsa sing minimal. Perusahaan kaya Intelligence Node wis nggawe teknologi nggunakake data amba sing ana gandhengane karo intelijen kompetitif lan pelacakan rega kanthi machine learning lan intelijen buatan.
  5. Sistem sing Disaranake: Navigasi liwat toko ing lingkungan virtual mbutuhake arsitektur sing apik. Sistem sing Disaranake tumindak minangka cithak biru kanggo kasebut.
  6. Analytics Khusus Produk: Temokake pola ing antarane pakulinan tuku lan browsing iku migunani kanggo e-commerce kanggo nambah katalog produk lan pengalaman panganggo.
  7. Analytics Marketing Online: Iki bisa digunakake kanggo nawarake iklan ing Google. Dheweke nyebabake optimalisasi lan nambah tarif klik-tayang lan konversi.

7. Aja Nyepelekake Tembung Tutuk

Pelanggan sampeyan ujar apik babagan sampeyan menyang kanca-kanca pancen kuat. Priksa manawa sampeyan ora ngremehake. Wenehi pengalaman sing apik lan temokake cara kanggo njaga supaya bisa menehi pendapat babagan positif.

Blogger pengaruhe lan pemasaran afiliasi

Pemasaran konten minangka tren saiki ing pariwara. Nggedhekake merek sampeyan liwat konten utawa bisa uga ketinggalan.

Nggunakake pengaruh lan blogger minangka cara sing apik kanggo nggayuh target pamirsa. Iki narik kawigaten tanpa swarane kaya dodolan. Pemasaran afiliasi minangka cara liya kanggo nyebarake pengaruh online.

Marketing Social Media

Nduwe online kudu dadi kabutuhan yen sampeyan pengin tetep maju ing e-commerce. Perusahaan saiki ngasilake udakara $ 2.4 yuta saben menit liwat e-commerce. Saka iku, luwih saka $ 40,000 corong saka Facebook, Twitter, lan Pinterest.

Milenial paling dhuwur nalika nerangake babagan demografi umur nalika blanja online. Katon lan apik banget kanggo target pamirsa ing media sosial

Ana akeh carasampeyan bisa ngetutake kanggo pemasaran media sosial sing efektif. Temokake opsi apa lan apa sing cocog kanggo sampeyan. Iku cara paling apik supaya bisnis sampeyan maju.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.