Kabeh Pengecer sing Perlu Diketahui babagan Diskon lan Strategi Kupon

kampanye pemasaran kupon

Wow - sanalika aku ndeleng infographic iki saka VoucherCloud, situs voucher lan diskon ing Inggris, aku ngerti aku kudu nuduhake! Infographic minangka tampilan lengkap babagan diskon ritel, strategi voucher, kertu loyalitas lan praktik paling apik kanggo pemasaran kupon kanggo para pengecer. Nyedhiyakake profil pangguna kupon, tips lan trik kanggo ngoptimalake kampanye, lan pirang-pirang conto saka pengecer terkemuka.

Sing paling disenengi yaiku kutipan iki (rada diowahi):

Akeh bisnis sing gagal entuk mupangate kupon kanthi nawakake promosi sing kompromi bathi, gagal masasarake bisnis lan de-regine produke amarga kampanye rutin mlaku kanthi cepet utawa menehi pangirangan rega sing dhuwur banget. Wong liya gagal promosi kampanye kanthi cukup lan bisa uga ngirim siji update liwat saluran media sosial kanggo nawarake promosi, lan sabanjure bisnis lan ngarepake asil.

Kita wis ndeleng kupon bisa tampil apik nalika nggawa pengunjung anyar menyang toko ritel, nanging kita uga wis ndeleng diskon tajem sing nyuda layanan sing diwenehake yen konsumen ora ngerti regane produk utawa layanan sing dituku. Diskon sing apik kudu dipikirake supaya bisa entuk bisnis anyar lan njaga bisnis!

Eceran-lan-Diskon-Bangunan-Bisnis-Sales