Tren Tuku Eceran lan Pelanggan kanggo 2021

Tren Eceran lan Tren CPG kanggo taun 2021

Yen ana salah sawijining industri sing kita waca sacara dramatis pungkasan taun iki, ritel. Bisnis tanpa visi utawa sumber daya sing bisa digunakake kanthi digital dadi rusak amarga rusak lan pandemi.

Miturut laporan, penutupan toko ritel paling dhuwur 11,000 ing taun 2020 kanthi mung 3,368 toko anyar sing dibukak.

Dhiskusi Bisnis & Politik

Iki durung mesthi ngowahi permintaan barang rangkep konsumen (CPG), sanadyan. Konsumen online kanthi produk sing dikirim menyang produk kasebut utawa dheweke nyimpen pickup.

RangeMe minangka platform online sing ngidini para pembeli ritel nemokake produk sing lagi maju nalika menehi kekuwatan marang para pamasok kanggo ngatur lan ngembangake merek. Dheweke ngasilake infographic rinci iki ing tren ritel lan CPG paling dhuwur ing taun 2021.

22021 bakal dadi wektu kanggo bisnis mbuktekake mbesuk nalika nindakake navigasi efek saka pandemi global. Kanggo konsumen, panyedhiya, lan pengecer, panemuan produk anyar bakal duwe hiperfokus ing kesehatan lan kesehatan lan inisiatif keberlanjutan lan keragaman sing saya akeh. Uga bakal ana penekanan kanggo kenyamanan blanja, sumber lokal, lan eling karo rega.

Tren Eceran lan CPG Top kanggo 2021

Tren Eceran Top

  1. Tuku rega-sadar - 44% pembeli ngrancang nyuda tuku sing ora penting amarga tingkat pengangguran terus meningkat.
  2. Tuku-Saiki-Mbayar-Mengko - Wis ana kenaikan 20% Year-over-Year (YoY) kanggo tuku sing tuku saiki mbayar - kanthi jumlah penjualan $ 24 milyar.
  3. Keanekaragaman - Ing jaman konsumerisme sadar anyar iki, industri ngupayakake nggawe inklusifitas lan keragaman dadi prioritas utama lan nggawe produk lan duweke minoritas dadi prioritas utama.
  4. Sustainability - Konsumen sadar lingkungan pengin merek nyuda jumlah kemasan sing digunakake.
  5. Toko Cilik, Toko Lokal - 46% konsumen luwih seneng blanja karo bisnis lokal utawa cilik nalika preinan kepungkur tinimbang preinan sadurunge.
  6. penak - 53% konsumen ngrencanakake toko kanthi cara ngirit wektu, sanajan regane paling murah.
  7. ecommerce - Ana kenaikan 44% ing blanja online, tikel tingkat pertumbuhan taunan ing Amerika Serikat kanggo taun-taun sadurunge!
  8. Brick & Mortar sing Owahi - 44% saka 500 pengecer paling dhuwur kanthi toko fisik nawakake pickup curbside, ship-to-store, lan Tuku Online, Pilih Toko (BOPIS)

Tren Prilaku Tuku Pelanggan

  1. Indulensi mewah lan Premium - Penjualan mewah ing taun 2020 mundhak 9% ing taun kepungkur amarga wong-wong sing kerja ing omah katon apik kanggo ningkatake lingkungane lan memanjakan awake dhewe.
  2. Pikiran lan Nutrisi Awak - 73% pembeli duwe komitmen kanggo ndhukung kesejahteraan; 31% tuku luwih akeh barang sing dirancang kanggo kesehatan (kalebu bobot, kesehatan mental, kekebalan, lsp)
  3. Gut Health - 25% konsumen global ngalami masalah kesehatan pencernaan. Pelanggan entuk produk sing ndhukung lan ngindhari produk sing ora.
  4. Bouncing Klambi - Minangka pandemi mundur, industri iki ngarepake 30% ing penjualan pakaian taun iki.
  5. Boom adhedhasar tanduran - Ana pertumbuhan 231% YoY ing wulan Maret, adol bahan bakar adhedhasar tanduran seger didhasari kesehatan, macem-macem panganan, lan kasedhiyan produk.
  6. Mocktail - Ana kenaikan 42% kanggo telusuran Google kanggo minuman non-alkohol!

Tren Prilaku Tuku Pelanggan Global

  1. Kesehatan Nyegah - 50% konsumen Tionghoa rencana mbuwang luwih akeh kanggo perawatan kesehatan pencegahan, vitamin lan suplemen, lan panganan organik.
  2. Produk Bebas-Sakas - Wutah 9% kanggo produk intoleransi panganan. Contone, ing Vietnam, alternatif susu tanpa susu kaya jinis susu adhedhasar kacang-kacangan saiki saya misuwur.
  3. Vegan - 400,000 Konsumen Inggris nyoba pola diet vegan ing taun 2020! 600 perusahaan Inggris mromosikake Veganuary lan ngluncurake 1,200 produk vegan anyar.
  4. Sourcing Domestik - 60% konsumen ing Spanyol ngerteni produk panganan asal Spanyol minangka faktor penting kanggo tuku. Konsumen Jerman nyurung tren tuku lokal kanggo kesinambungan lan tanggung jawab sosial.

Range kula infographic V2 KS 22 FEB 01 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.