6 Cara Munculake Kandungan Lawas

Depositphotos 8021181 s

Salah sawijining tips sing asring dakwenehake perusahaan yaiku cara mbangkitake konten lawas kanggo nuntun lalu lintas anyar. Yen sampeyan wis suwe nulis blog, sampeyan bakal duwe akeh konten sing apik - lan umume bisa uga relevan karo sing maca. Ora ana alesan sampeyan ora bisa mbangkitake konten iki kanggo nggawe lalu lintas situs lan ndamel bisnis menyang perusahaan sampeyan.

6 Cara kanggo Wungu maneh Konten

  1. Liwat kiriman sabanjure: Apa sampeyan nate nuduhake kiriman lawas ing kiriman paling anyar? Nopo mboten? Yen sampeyan wis nulis sawetara konten gedhe sing ditrapake kanggo kiriman saiki, sampeyan kudu mbuwang link ing kana. Kajaba iku, sampeyan bisa uga pengin nambah plugin postingan sing gegandhengan (plugin postingan sing gegandhengan karo WordPress pancen ditemokake ing kene). Nyedhiyakake kiriman sing gegandhengan bisa ngasilake maneh postingan saka sudut pandang mesin telusuran (amarga sampeyan duwe link liwat kaca ngarep) uga nambah kaca saben kunjungan ing situs.
  2. Liwat Mesin Telusuran: Tuku langganan sedina menyang SEOpivot. Jalanake laporan nglawan blog sampeyan lan sampeyan bakal diwenehi dhaptar kiriman kanthi tembung kunci sing relevan sing ditemokake postingan kasebut. Optimalake judhul kirim, deskripsi meta lan sawetara tembung pisanan ing kiriman kanggo nggabungake tembung kunci lan nerbitake ulang. Anggere sampeyan wis nginstal plugin Sitemap, iki bakal menehi katrangan marang mesin telusuran babagan pangowahan kasebut lan kiriman sampeyan bakal diindeks maneh, mesthine kanthi peringkat sing luwih apik.
  3. liwat Twitter: Ana akeh tweetin sing kedadeyan. Sampeyan bisa uga wis cukup ngetutake wiwit pungkasan nalika ngirim postingan blog ing Twitter kanggo dituduhake karo jaringan sampeyan. Umumake maneh (nanging supaya para pengikut ngerti yen retweet), kanthi nyebutake… "Iki kiriman sing paling populer ing wulan pungkasan ing [subyek insert]. Yen wong durung maca, mula bisa uga saiki!
  4. liwat Kesandung: Sampeyan ora mung kudu promosi konten sampeyan dhewe ing StumbleUpon… sampeyan uga kudu melu komunitas lan kesandhung situs liyane (sampeyan ora bakal Getun ... Aku wis nemokake akeh sumber daya sing apik banget). Nanging, saka wektu ke wektu, promosi konten lawas sing durung ana stumbled sadurunge bisa nggawe lalu lintas gedhe.
  5. liwat Facebook: Kaca Facebook lan profil pribadi minangka papan sing cocog kanggo nulis ulang konten lawas sing isih valid. Aliran Facebook iku mung… stream… lan nalika ngenteni sawetara wektu, sampeyan bisa ngenalake konten sing apik maneh ing stream lan bisa narik kawigaten maneh.
  6. liwat Google+: Aja ngetung komunitas obrolan sing cilik nanging khusus sing kedadeyan ing Google+. Amarga luwih sithik wong sing aktif melu, mula sampeyan duwe luwih akeh kesempatan supaya bisa ditemokake lan bisa dituduhake ing komunitas kasebut!

Yen sampeyan duwe blog kanthi akeh konten sing apik, konten sing dibangkitake kudu dadi strategi sing terus sampeyan lakoni. Menarik konten lawas sing relevan maneh dadi sorotan bisa nyebabake akeh lalu lintas tambahan kanggo bisnis sampeyan. Pilih konten sing dipromosikan lan aja kakehan penggemar, pandherek lan pelanggan saiki, kanthi bola-bali ... nanging aja ragu-ragu promosiake kiriman populer kanggo mbangkitake. Sampeyan bakal kaget ngerti babagan konten lawas sing migunani!

One comment

  1. 1

    Douglas, aku ora nate mikir babagan StumbleUpon. Pikirake iki minangka sumber daya sing apik lan bakal luwih investigasi. Aku uga seneng karo simpe menton ngubungake artikel sadurunge, langkah sederhana sing asring ora digatekake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.